Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie trafię z placementu?

MrTercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajcie że istotne w placementach jest też z kim gramy, wygrywać z bronzami, ok, rzuci cię do silvera, a jak wycarrujesz gre z goldami to trafisz do golda lub platyny jakiejś.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

S1-S3. Nie da sie wyzej niz G1 albo G3 z placementow, a wczesniej 10/10 mialem z platyna i goldami na placementach i wpadlem do G5... 

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie oczekuj więcej niż Silver III

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

ja ogólnie mialem tak że skończyłem w sezonie 3 w plat 2 przy około 53% winrate

to po 6 winach trafiłem do d4 tak więc możliwe że b1/s5

hahahaah ty k***a debilu zakłamany po placementach można trafić maksymalnie do p1

Opublikowano

Do platyny z broznu, lel - wtedy to byłby koniec tej gry.

Gadasz z kolesiem, który wszedł 3 m-ce temu na drugie konto (bronz za niegarnie) i nabił placementa 9/10 (w/l). Z brązu V do Golda I pany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...