Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Gość Pobieram22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo chcialbym sprzedac konto w leauge of legends i w 2 grach przegladarkowych mmo ale nie wiem jak to zrobic. Czy wystawic na allegro czy co? Na gieldzie tu nie napisze bo nie mam postow. Pomozcie

Opublikowano

Nie można już wystawiać kont na olx czy sprzedajemy, zakazali tego, a zależy jakie konto chcesz sprzedać.

a no np. platyna V, konto w deepolis i darkorbit. Mozna takie cos wystawic na sprzedaz ?

Opublikowano

Na allegro ludzie sprzedają konta więc dlaczego ty nie możesz ?

no chcialem tylko ze jak nacisnalem wystaw przedmiot, uzupelnilem 1 rubryke te imie naziwko a potem kazali zaplacic 1.01 zl, a moze ja nie mam karty? Nie da sie za darmo nic wystawic ?

Opublikowano

sam sprzedawałem konta z lola i darkorbit zainteresowanie bylo duże i nawet jak wygórowałem sobie cenę to kupowali musisz tylko dobrze ich podjeść jedynie co ci pozostaje to allegro bo na innych już nie można wystawiać za dużo wyjebek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...