Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Pytanie] Czy, spodobał by Wam się taki serwer, taki jak w opisie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam 16 lat i wraz z kumplami oraz profesjonalnymi programistami zakładamy pożądny serwer.

Pewnie słyszeliście kiedyś o takim serwerze mc jak Gra O Tron. Ja na ten temat. Już nie ma takiego czynnego serwera więc postanowiłem to zmienić.

Tylko że u mnie będą 2 rody i 10 dezerterskich armi które można werbować na wojne. Wojny będą toczone w każdą sobotę o 19:30. Jakieś mniejsze bitwy w tygodniu np. o Twierdze itp....

Śmierć = ban na 1h aby nie powrócić do bitwy po śmierci.

Można się odbanować za 2 zł.

Będą także klasy z właściwościami np. szybkość itp...

Awansy np. zwiększenie szybkości

Za zabójstwo 100 kasy

Za kase kupujemy skille i ulepszenia.

Na serwerze jest mapa surowcowa

Można kupować domy.

OCENIAJCIE!

Opublikowano

Powiem tak. Wydaje się to podobne do "Heven" które upadło swoją drogą [Ale łezka w oku się kręci]. Jesli fabuła to lepiej dać coś swojego [Wtedy wyjdzie orginalnie ].

Opublikowano

Ci co piszą skrypty to nie programiści, zapamiętaj to xD

@topic może wypali ale zamów reklamę na yt u jakiegoś dużego youtubera

@Edit ale moje zdanie jest takie, że nie ma co mieszać minecrafta z inna grą. Jak ktoś będzie chciał pograć w Grę o tron lub coś innego to sobie zagra w prawdziwą a nie w minecraftcie xD

Opublikowano

Wydaje mi się, że mogłoby być średnio, coraz więcej graczy z MC odchodzi, poza tym do nawalania się na serwerach większosć woli hardcore, bo nie każdy może tylko raz w tygodniu o konkretnej godzinie wejść na serwer i sie bić, bałbym się o frekwencję, ale warto chociaż zrobić beta-testy i wtedy to przetestować :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...