Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zaufana osoba.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dobrze wiecie istnieje takie coś jak Zaufana osoba- Komputery, dlatego też może utworzymy Zaufana osoba- Urządzenia Mobilne i może jeszcze Zaufana osoba- Konsole.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Projekt zaufanej osoby został stworzony po to, aby ograniczyć głupie wypowiedzi użyszkodników. Nie został stworzony po to, aby mięć rangę i kilka pixeli pod avatarem. Ogólnie to jestem za usunięciem tej plakietki.

Opublikowano

Jeśli moderatorzy danego działu będą mieli chęć takie coś zrobić - to czemu nie, ale nie zmuszajmy ich do tego.

Nie.

Opublikowano

Projekt zaufanej osoby został stworzony po to, aby ograniczyć głupie wypowiedzi użyszkodników. Nie został stworzony po to, aby mięć rangę i kilka pixeli pod avatarem. Ogólnie to jestem za usunięciem tej plakietki.

Opublikowano

Opublikowano

"Upadli powstaną"

Admin Cienia
Opublikowano

Ranga została stworzona z myślą o dziale komputery w celu ograniczenia błędnych porad dot. np. sprzętu. Nie w każdym dziale coś takiego jest konieczne, jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ranga została stworzona z myślą o dziale komputery w celu ograniczenia błędnych porad dot. np. sprzętu. Nie w każdym dziale coś takiego jest konieczne, jestem na nie.

f

Opublikowano

Jeśli moderatorzy danego działu będą mieli chęć takie coś zrobić - to czemu nie, ale nie zmuszajmy ich do tego.

Nie.

Otóż to, nie.

Opublikowano

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Ogółem ta ranga została stworzona po to, aby mieć pewność co ktoś kupuje. Raczej oczywiste, że ktoś będzie bardziej przychylny wypowiedzi takiej zaufanej osoby niż użytkownika, który może nie mieć zbyt pojęcia o sprzęcie. Szczególnie, że kupno komputera to nie są jakieś grosze i lepiej mieć pewność, że pieniądze nie idą w błoto. Tak więc jeśli któryś z moderatorów uzna, że w jego dziale potrzebna jest taka ranga/plakietka to na pewno zgłosi się do któregoś z GM z prośbą o jej dodanie.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...