Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać World of Warcraft: Wrath of the Lich King?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chce grać na tym serwerze:

http://sunwell.pl/index.php?id=jakzagrac

tylko u nich nie działa ten odnośnik do ściągnięcia, i skąd mogę pobrać  WOW: WotLK?

na początku pomyślałem, że ściągnę stąd:

http://atlantiss.eu/pages/1

ściągnąłem wszystko fajnie, tylko zapomniałem, że to Cataclysm...., ale wiecie co, po prostu nie wieże ściągnąłem Client Gry(mini) który ważny zaznaczam 6MB i w 5 minut z tego zrobił mi się cały wow, ważący na dysku tylko 14 GB (dziwne kiedyś WotLK ważył mi chyba coś około 20 GB)

post-519830-0-95956900-1419158611_thumb.png

nie wiem jakim cudem oni to zrobili, a to coś zajebistego ściągnąć 14 GB w 5 min?! kuźwa nie wierze jak ktoś może mi na to odpowiedzieć to bardzo proszę,

ale tu nie o tym, na to możecie mi odpowiedzieć przy okazji, ale chodzi mi jak ściągnąć WOW: WotLK?, bo chciałbym już grać a nawet pobierania nie rozpocząłem...

Edytowane przez ab2ab
Opublikowano (edytowane)

mam nadzieje, że to będzie coś dobrego, nie lubię gier w taki sposób ściągać, kiedyś gta tak sobie ściągnąłem to jak cykałem zdjęcia w grze to mi ich nie zapisywało, nie da się teraz tak ściągnąć jak kiedyś? instalując wszystko od zera?,

1.jakimś cudem udało mi się coś u siebie znaleźć, stare jakieś pliki instalacyjne:

post-258095-0-42786600-1419174707_thumb.png

to te rzeczy z tej strony co kiedyś istniała i podobno już nie istnieje (w sumie ja jej znaleźć nie mogę, a wy mówicie, że nie istnieje, wiec pewnie tak jest) odpaliłem i o dziwo działało:

post-258095-0-16858500-1419174769_thumb.png

*****instalacja zakończyła się takim czymś:

post-258095-0-78924000-1419174932_thumb.png

potem chciałem spatchować do 3.3.5a, ale od razu patchowało mi na 4.0.0 nie wiem czemu...:

post-258095-0-02386500-1419174987_thumb.png

i spatchowało mi z WotLK do Cata

post-258095-0-17395800-1419175142_thumb.png

poza tym to wszystko za mało mi coś ważyło:

post-258095-0-01157900-1419175203_thumb.png

jak spachowalem do Cata to ważyło 6 GB, poza tym kojarzyłem, ze kiedyś było trzeba coś więcej robić by zainstalować wowa, oglądając jakiś filmik natknąłem się na takie coś:

post-258095-0-87020400-1419175239_thumb.png

i sobie przypomniałem, ze takie coś tez trzeba było instalować i, że całkiem dużo tego było, ciekawe czy gdyby udało mi sie spatchować tego wowa na 3.3.5a to czy to by działało, bo znalazłem właśnie ten stary jakiś plik i chciałem zainstalować, ale nic z tego nie wyszło, może ktoś się zna to skomentuje to ; )

***** Instalacja skończyła się takim jakby normalnym oknem oryginalnym, więc czy nie mogę ściągnąć gry z http://eu.battle.net/pl/ i podmienić tylko ip ?

https://www.molten-wow.com/download/

Musisz mieć pobrany program do torrentów np. utorrent.

Jeżeli masz pobrany to wejdź na tą stronę i kliknij Magnet link (ten taki magnesik)

Automatycznie ci się włączy utorrent i włączy ci sie pobieranie  :)

Pozdrawiam  :)

2.Druga sprawa czy naprawdę nie da się teraz ściągnąć od podstaw gry?, tylko trzeba gotowe całe pliki gry ściągać? co to teraz się stało, że tak jest?

3. Około 16,6GB za WotLK ? jak kiedyś grałem to wydaje mi się ze było więcej ? oby to dobre było

PS: To ja ab2ab tylko na koncie brata

Edytowane przez Viaths

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !