Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plecak.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam plugin cRecipes i chce stworzyc plecak ... widziałem tak na innym serwie u mnie plecak to wagonik crafting stworzony wagonik po stworzeniu ma mieć nazwe plecak (nick gracza)   !!!PLECAKÓW NIE MOŻNA WKLADAĆ DO SIEIBIE!!! plecak ma byc duzy jak podwójna skrzynka i ma sie ten wagonik świecić jakby był enchantowany ... Jak to zroobić Oraz jak zrobić crafting stowniarki

Opublikowano

backpack ok ale ja chce zrobic by sie go craftowało i zeby był w rece ... dookoło sztabki zelaza w srodku skrzynka i wagonik enchantowany i go se mozna otwierac klikając na ten wagonik prawy

Opublikowano

a cReplices niedrobry ?

OK unlimitedrecipes też dobry widze że można zrobić enchant ... i nazwe powstałego przedmiot to zrobie wagonik enchant: unbreaking 1 A TERAZ JAK ZROBIĆ ZEBY TEN WAGONIK SIE OTWIERAŁ I BYŁ JAK SKRZYNIA DUŻA ?

Opublikowano

Może tak javy się nauczyć i napisać sobie plugin? w 2 dni byś miał ogarnięte podstawy javy i bukkit api i mając umiejętność szukania spokojnie byś napisał taki plugin

Opublikowano

@matixd3 popieram. Masz świętą racje :)

10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 111, 123, 1337 postów! Już nie daleko ^^

Opublikowano

w większości przypadków zanim autor dostanie odpowiedź mógłby w tym czasie zrobić to samemu więc nie trać już czasu i do roboty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...