Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie Assassins Creeda- problem z frapsem i action

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Nie wiem czy dobry dział, jak zły to sorry, ale musiałem pisać na szybko :P

Chcę nagrywać serię z gry assassins creed(pierwszej części serii)

I tu pojawia się problem;

W actionie nagrywam w avi, 60 fps(niższa liczba klatek powoduje, że dźwięk desynchronizuje się z filmem), i od czasu do czasu w nagranym pliku następują dziwne spowolnienia itd.

Nie zależy to od odtwarzacza, gdyż odtwarzałem kilkoma programami, nawet samym wbudowanym w program action i w momentach spowolnienia zauważyłem, że w polu framerate na chwile obok liczby klatek pojawiają się 3 kropki

Nagrywałbym frapsem, ale frapsem nie da się nagrywać ac1, gdyż go nie wykrywa.Proszę o pomoc

Opublikowano

Sprawdź czy te spowolnienia występować będą gdy będziesz nagrywał np. Frapsem lub jakimś innym programem, jeśli tak to coś jest z twoim kompem jeśli nie to coś od programu. Bynajmniej tak mi się wydaje. Co do rozjeżdżania się dźwięku to być może masz jakiś program etc źle skonfigurowany, ja miałem podobnie, coś tam kiedyś testowałem i nie wiedziałem później co jest tego przyczyną dopiero po reinstalacji połowy programów się skroiłem :D

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...