Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bluescreen (czekam na pomoc już miesiąc)

jasieeks™

Pytanie

Opublikowano

Miesiąc temu normalnie wyłączyłem komputer a na drugi dzień miałem bluescreen przy ładowaniu systemu. Przywrócić nie mogę bo nie ma żadnych punktów, awaryjny działa.

Naprawianie systemu (Samsung Recovery) od razu mówi, że naprawiono ale nadal nie działa.

To laptop Samsung r522 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bluescreen to błąd pamięci ram

jeżeli masz jakąś kość zapasową to wyjmij starą i włóż zapasową, zobacz czy zadziała.

Opublikowano

no nie zawsze ale w zdecydowanej większości wypadków z jakimi się spotykałem u klientów jest to wina RAMu

Opublikowano

W zdecydowanej większości przypadków to nie wina RAM'u 

Co do tematu spróbuj Windows Recovery a jak nie pomoże to zgraj dane z dysku i przeinstaluj wina 

miałem tak zrobić ale nie mam dysku = nie mam kasy 

recovery nic nie daje. 

Opublikowano

no nie zawsze ale w zdecydowanej większości wypadków z jakimi się spotykałem u klientów jest to wina RAMu

W zdecydowanej większości przypadków to nie wina RAM'u 

Co do tematu spróbuj Windows Recovery a jak nie pomoże to zgraj dane z dysku i przeinstaluj wina 

Opublikowano

spróbuj przywrócić system z partycji Recovery o ile takową posiadasz . 

Miesiąc temu normalnie wyłączyłem komputer a na drugi dzień miałem bluescreen przy ładowaniu systemu. Przywrócić nie mogę bo nie ma żadnych punktów, awaryjny działa.

Naprawianie systemu (Samsung Recovery) od razu mówi, że naprawiono ale nadal nie działa.

To laptop Samsung r522 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...