Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samuelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie śmiecie

pamiętacie temat:http://www.mpcforum.pl/topic/99186-pozegnanie/

Chciałbym oświadczyć że z dniem 21.12.2014 

Powracam w wielkim stylu i rozpylę ten wasz ul w drobny mak pokaże wam siłę Blitzkriegu i czarnuszego rapu.

Po czterech latach wracam jak mesjasz do Syjonu i nie będzie takiej zabawy jebane czitery pokażę wam siłę

czarnej ręki. Szykujcie się na spam jebane hejtery SZYKUJCIE SIĘ NA SPAM, jebe wasze bany. A tak w ogóle

to pluje na was totalnie

ELO

PS: pozdrów kanara 

Miało być jeszcze moje zdjęcie ale coś nie wyszło

Sorki jednak się udało

post-299346-0-68178300-1419125820.jpg

Opublikowano

Za dużo filmów gangsterskich się naoglądał, typowe u małych dzieci, jedni chcą być supermanem on akurat czarnoskórym gangsterem.

Opublikowano

W ogóle zobaczcie jaki mam staż na forum ciecie mam więcej latek niż nie jeden z was bambusy.

Permanentne bany mnie nie pokonają moje meksykańskie proxy mi pomogą.

życzę smacznego bo jem sobie burito

eldo

Opublikowano

Nagle w mózgu miałeś małe spięcie, i przypomniało ci się konto na mpc, tym tak strasznie się szczycisz, akurat też miałem jeszcze kont przed tobą bo to jest moje " nowe od 2009 roku " i wiele jest tu takich osób, a ty jarasz się jak małe dziecko, widać mózgu to ty faktycznie nie masz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...