Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Mu Sniffer

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sniffer napisany na potrzeby wysniffowania kilku pakietów na zhypermu. Jest to plik .dll, który należy wstrzyknąć w proces maina. Nie wrzuciłem DLL Injecter'a, ponieważ mój nie działa na vista i win7.

Obsługa jest banalna- wystarczy zaznaczyć nagłówki pakietów. Pakiety wysyłane do serwera muszą zostać uprzednio zakodowane. Sniffer posiada możliwość wysyłania pakietów C3 i C4.

Jak się bawić snifferem bez iniekcji (1.02c MMT z main.dll): skopiuj plik sniffor.dll do folderu z grą, zmień nazwę na main.dll.

UWAGA: plik spakowany jest themidą (jak już się dostanie w ręce MuGuard team, to nie będą mieli tak łatwo ^^). Jeśli mi nie ufasz, nie ściągaj.

Do administracji: jestem świadomy, iż pakowane cheaty themidą mogą wzbudzić podejrzenia, dlatego nie będę miał żadnych pretensji, jeśli temat zostanie usunięty.

Have fun :)

mirraseq.

@Edit: nie działa na zhypermu (szyfrowanie pakietów, lepiej użyć f**katastrophe na zmu i innych zabezpieczonych muguardem).

Sniffer.rar

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moglbys napisac jak dokladnie go uzywac ? bo wstrzyknolem otworzylo mi sie biale okno i nie wiem co dalej xD

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skąd on ma wiedzieć? on tylko dodał od Siebie

Have fun :)

mirraseq.

Widziałem na innych forach identiko tematy.

Opublikowano

Jeśli macie problemy z obsługą sniffera, to lepiej go nie ściągajcie. Co to za problem zaznaczyć odpowiednie checkboxy czy wypełnić textbox pakietem i go wysłać... Żadna filozofia...

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...