Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem pomocy

blood8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem gdzie napisać temat więc założyłem go tu proszę o przeniesienie jeśli błędnie wybrałem dział. Więc ostatnimi czasy(od dwóch dni) mam pewien problem z lolem albowiem po rozpoczęciu gry co kilka minut( w różnym odstępie czasowym) lol tak jakby się zawiesza na jakieś 5-15 sek pisze w tym czasie że "próba nawiązania połączenia". Zapewniam że połącznie internetowe nie jest tu problemem gdyż siedzę cały czas na programie teamspeak i podczas grania mnie z niego nie wyrzuca. Problem ten jest strasznie irytujący przeinstalowałem lola, przeskanowałem w poszukiwaniu wirusów, naprawiłem lola opcją w patcherze, czyściłem glary utulisem niestety problem dalej się pojawia gram na laptopie jeśli to ma jakieś znaczenie a sprzęt bez zarzuceń(bardzo dobry). Podczas gry używam mk jogo nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ na występujące lagi. Proszę o pomoc wiele lp już przez to straciłem.

Opublikowano

Usuń antywirusa? żartujesz? To nie wina antywirusa wcześniej działało normalnie na takich samych parametrach to się stało z dnia na dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...