Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna osoba.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj dostaję zaproszenie do znajomych od przywoływacza "pithily". Po zaakceptowaniu osoba nas uswuwa ze znajomych. Po czym kilka godzin później znów nas zaprasza... Czy tylko mnie się ona uczepiła? (1 lv 0 gier)

Jakie to upierdliwe...

Specjalista
Opublikowano

ktoś z iluminatów albo przebrany minion, jest też opcja że znajomy lub jakiś bot/typ który poda Ci sposób/program na free RP też tak miałem :v

Opublikowano

Ziomek mnie męczył przez 2 tygodnie (inny nick), a jak do niego napisałem to odpisał coś tam po eng. free rp xD

Opublikowano

Mnie tez taki koles dodal,tylko o innym nicku,napisalem do niego a on dal mi 879 rp za darmo,ja mu mowie : dzieki ,a on spoko jestem bogaty, i od tamtego czasu przyjaznimy sie z nim ,bylem u niego w domu i gralismy w lola na bolu ,i jeszcze mi Vipa kupil,spoko gosc ,radze ci zaczac z nim rozmowe,tak zdobylem best friend

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Mnie tez taki koles dodal,tylko o innym nicku,napisalem do niego a on dal mi 879 rp za darmo,ja mu mowie : dzieki ,a on spoko jestem bogaty, i od tamtego czasu przyjaznimy sie z nim ,bylem u niego w domu i gralismy w lola na bolu ,i jeszcze mi Vipa kupil,spoko gosc ,radze ci zaczac z nim rozmowe,tak zdobylem best friend

Chyba nie myslisz ze ktos ci w to uwierzy?

@topic

Bot ktory ci zaoferuje free rp i wirusy na kompie

Opublikowano

Chyba nie myslisz ze ktos ci w to uwierzy?

@topic

Bot ktory ci zaoferuje free rp i wirusy na kompie

Tak bylo naprawde... teraz jestesmy przyjaciolmi o n ma na imie Zdzislaw i ma 40 lat ale i tak jest spoko

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Tak bylo naprawde... teraz jestesmy przyjaciolmi o n ma na imie Zdzislaw i ma 40 lat ale i tak jest spoko

Ale jesteś k***a zabawny...

Jakiś bot za chwile będziesz dostawał wiadomości typu free rp itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...