Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

bastekx231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takstary się do CS'a nie nadają, HD202 to syf przy obecnej konkurencji. HS 800 są bardzo dobre jednak tylko po modyfikacjach, których pewnie nie chcesz robić w nowych słuchawkach.

W tej cenie jeśli chodzi o CS'a to chyba tylko Superlux HD669 lub półotwarta wersja HD668B, jednak moim zdaniem te pierwsze są nieco lepsze.

Opublikowano

Do CS'a będą beznadziejne, mała przestrzeń i nie najlepsze pozycjonowanie + wysokie nie najwyższych lotów, w dodatku są małe i nie dla wszystkich wygodne.

Opublikowano

HS 800 są beznadziejne jeśli chodzi o komfort, dźwięk zresztą też. Do tego nie są solidne. Wiem bo miałem, najgorsze słuchawki w życiu. O Superluxach nic Ci nie powiem więcej bo nie miałem, ale z czystym sercem HS-800 mogę odradzić. W tej cenie znajdziesz coś o wiele lepszego.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

HD669 w tej cenie będą najlepsze do gier.

HS 800 są beznadziejne jeśli chodzi o komfort, dźwięk zresztą też. Do tego nie są solidne. Wiem bo miałem, najgorsze słuchawki w życiu. O Superluxach nic Ci nie powiem więcej bo nie miałem, ale z czystym sercem HS-800 mogę odradzić. W tej cenie znajdziesz coś o wiele lepszego.

Jak już pisałem, te słuchawki są bardzo dobre, ale tylko po modach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...