Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ważne] screen z nożem

xTexu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , pisze to po raz drugi bo wydaje mi się że nie jasno się wyraziłem .

Dzisiaj rano wszedłem na csa , zadzwoniłem na skypie do kolegi rozmawiamy itd .Przychodzi link od obcokrajowca z którym często gramy : hahah i get knive , do u want trade? i link do zdjęcia . Odruchowo wszedłem , ściągnęło się , otworzyłem , i dopiero wtedy sobie uświadomiłem co ją robię ... Ta sama wiadomość wysłała się do WSZYSTKICH znajomych . Wygooglowalem , ściągnęłem program Dr.web powyczyszczalem było parę trojanow (one niekoniecznie są z dzisiaj , daty nie było) usunąłem wszystkie . Wszedłem na cs , skinów nie było , nie były sporo warte więc nie płacze . Konto też było tylko silver 1 więc to nie strata .W poniedziałek idę sformatowac komputer .Tutaj moje pytanie : czy jak po formacie nigdy nie wejdę na to konto steam , to czy mogę mieć z tym gownem jakieś problemy ? Czy ten ktoś może też wziąć moje konto na lolu,smite , fb? Czekam na wasze pomocne komentarze . Naprawdę jest to dla mnie wazne żeby komputer był ,,zdrowy,, , na to konto mam wylane .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...