Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać w WoWa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie opłaca się grać w WoWa od zera?

Nigdy nie grałem w tą gre grałem np w Tere bardzo mi się podobała

Co do abonamentu nie ma problemu z pieniędzmi także moge kupować.

z góry dziękuje bardzo.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Hah a co rozumiesz poprzez czy się opłaca? Miliony grają to chyba się opłaca, zależy czy Ci się podoba. Do Tery nie porównuj bo to przede wszystkim non target, więc całkiem inna mechanika w dodatku gra nowa z nowszą grafiką. Zagraj sobie w wowa na razie za darmo na trialu i potestuj. Pooglądaj jakieś materiały i oceń pod swój gust, jeśli poczujesz, że to jest to czego szukasz no to się nie zastanawiaj bo warto na pewno, ale pod warunkiem, że Ci pasuje to co oferuje aktualnie wow.

Opublikowano

Porównanie Terry do WoWa to jak porównanie Malucha do BMW.

Najpierw wbij 20 poziomów na trialu, jak ci się spodoba to ulepsz konto i graj. Od czasu premiery WoD, gra 10 milionów ludzi, a to wzrost od czasów Cataclysmu i Mists Of Pandaria.

Opublikowano

Nie opłaca bo wow to dno i jest wiele lepszych tego typu gier.

Odradzam tej gry.

Odpowiedź na poziomie gimnazjalisty doprawdy, bez żadnego argumentu tylko tyle że jest wiele lepszych gier.

Polecam zapoznać się z trialem, jeśli chcesz na bieżąco być. Ponieważ privy są daleko za murzynami zawsze.

Opublikowano

The Carl : Metin i 4Story lepsze ;)

Zagraj w tego WoWa i zobaczysz czy Ci się spodoba. Sam jak zaczynałem parę lat temu miałem sceptyczne podejście ale w tym momencie to jedyna gra Blizzarda w którą gram codziennie.

I jak zaczynasz nie kupuj globa. Jeśli Ci się nie spodoba to stracisz czas. Pograj na serwerach (najlepiej polskich, ludzie mogą Ci dużo rzeczy objaśnić), polecam sunwell.pl