Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A w co wy najczęściej gracie?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie w co najczęściej lubicie grać, a może udało wam się coś ciekawego kupić na aktualnych promocjach na steam, jeśli tak to co kupiliście? 

Bo ja od rana zastanawiam się nad tym co by tu kupić, bo jak zdecyduje się na coś to zaraz znajdę coś ciekawszego i mam dylemat :D

Te promocje to udręka :) 

Cześć...

Opublikowano

Serwery minecraft, League of Legends, Empire Total War i inne strategie. Mam zamiar niedługo sobie kupić StarCraft II: Heart of the Swarm.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

To może przy okazji zapytam o waszą opinię, bo jako że pytałem się już o GTA (postanowiłem odejść od zakupu starszych części tej gry i poczekać na 5 na pc)

Ale zastanawiam się nad:

Limbo 4.99 Euro czyli ok 20 zł

Prision Architect 3.99 Euro czyli 16 zł

Cześć...

Opublikowano

To może przy okazji zapytam o waszą opinię, bo jako że pytałem się już o GTA (postanowiłem odejść od zakupu starszych części tej gry i poczekać na 5 na pc)

Ale zastanawiam się nad:

Limbo 4.99 Euro czyli ok 20 zł

Prision Architect 3.99 Euro czyli 16 zł

Za nic bym tego nie kupił. Ta są mini gierki na krótki okres czasu. Nawet pieniędzy nie opłaca się wydawać, ponieważ przejdziesz całą nim ona zacznie Cię nudzić.

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Hmm, nie wiem nie grałem ale skoro mówisz że są takie krótkie to się zastanowię :) A co wg. cb jest warte uwagi? 

Cześć...

Opublikowano

Hmm, nie wiem nie grałem ale skoro mówisz że są takie krótkie to się zastanowię :) A co wg. cb jest warte uwagi? 

Według mnie to Heroes od II w górę, Disciples II i III, Empire Total War, TES Morrowind i TES Skyrim... Coś w tym stylu. Jednak ja to ja. Ty możesz mieć inne upodobania.

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

To jest ja mam chęć na jakąś grę z klimatem, myślałem o This War of Mine, ale mam w zwyczaju nie kupować gier za prawie 20 Euro teraz jest niby za 16 coś. Muszę poszukać u mnie w mieście w sklepach, bo w Euro RTV AGD można kupić za 60 zł i jeśli było by dostępne, to może bym się skusił. 

Ale zobaczę twoje propozycje 

Cześć...

Opublikowano

Ja obecnie gram jedynie w LoL'a, Metina ( tak, tak - stracona pozycja ) , GTA/MTA i sporadycznie w gry takie jak Elsword, CS czy coś w tym stylu. 

~ ~

Opublikowano

Grałem w GTA V z myślą, że przejdę sobie je na 100%. Aktualnie mam 95% i buga polegającego na tym, że nie wyświetliła mi się misja potrzebna do ukończenia gry w 100%.

No i męczę sobie to GTA od czasu do czasu z myślą, że może się to odbuguje i je wkońcu ukończe :D

Prócz tego ogrywam sobie jakieś gierki z PS+ i wróciłem do Max Payne'a 3.

Opublikowano

Team fortress 2, coraz czesciej ruszam CS:S, sporadycznie w CS:GO, czasem z nudow ets2 no i moze left 4 dead 2, ale to juz rzadko. Planuje sobie kupic GTA IV, ale nie wiem, czy mi pojdzie :D

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...