Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry mmo..

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie szukam jakiejś wciągającej gry mmo, nie musi mieć ładnej grafiki, liczy się tylko zabawa i to jak mnie wciągnie..

Najdłużej gralem w metina, do tej gry wracało się z chęcią, po 4 latach gry, wypaliła się, zrobila sie po prostu nudna, a może wyrosłem? Tego nie wiem. Na dłuższą metę gralem tylko w metina, gralem też w path of exile, ale po pewnym czasie się znudziło, tak samo jak Aion, Teamfortess 2, skill force 2, cs:go, duel of champions, warframe, loadout, ostatnio gralem w neverwinter- ale bardao saybko się nudzi i nie wciąga, gralem też we wszystkie World of......, nostale, elsword,tera online i dużo innych, których nazw na chwile obecną nie pamiętam, żadne nie przypadly mi do gustu propozycjach nie piszcie proszę o takich grach jak: 4story, last chaos, vindictus, tibia, metin2, żadne privy metina.

Aha, nigdy nie grałem za długo w gry MOBA, bo nie zabardzo potrafię i lubię.

Najlepiej żeby to była jakaś gra gdaie sporo trzeba expić na mobach i jest mało questów i nie jest p2w, kto trafi w mój gust stawiam 10xlike i 5 na profilu, czas start!

Opublikowano

Minecraft:

Serwery:

bet**craft.pl

cr***b***.pl (nie polecam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...