Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwolf - postęp się resetuje.

qonara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Miałem na moim koncie, na overwolfie naliczone 19 h w smite' a. Gdy wyłączyłem Smite' a razem z Overwolfem, po czym włączyłem go ponownie usunął mi się cały postęp związany z czasem przebytym w grze. Tak blisko Mecha Fenka -,-.

Ktoś miał pdoobnie ?

Opublikowano

Napisz do supportu z tym problemem .. chociaż jak ja próbowałem ich "oszukać" że zbugował mi sie czas na tym aby odrazu bez czekania dostać ten kod to nic nie odpisali na mail'a 

Opublikowano

Miałem tak samo ale na "na szczęście" byłem blisko 3h, przez przypadek wyłączyłem grę i cały licznik się zrestartował nie wiedząc czemu, myślę że trzeba czekać te 24h w grze (nie trzeba grać, wystarczy mieć odpalony proces smite'a)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Miałem tak samo ale na "na szczęście" byłem blisko 3h, przez przypadek wyłączyłem grę i cały licznik się zrestartował nie wiedząc czemu, myślę że trzeba czekać te 24h w grze (nie trzeba grać, wystarczy mieć odpalony proces smite'a)

dobrze i źle myślisz ale program powinien zatrzymywać czas i go zapisywać, a on to nie zawsze robi

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

dobrze i źle myślisz ale program powinien zatrzymywać czas i go zapisywać, a on to nie zawsze robi

A no niestety powninen, ale tego nie robi, ba np przed chwilą licznik mi się zrestartował ot tak! (miałem ciągle włączony smite).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Mi też się zbugował, napisałem do supportu, i po paru dniach przysłali mi kluczyk na e-mail :)

Właśnie napisałem, mam nadzieję że i mi odpiszą i podarują kod :)

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...