Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Binding of Isaac: Rebirth - Problem z dzwiękiem

Lodziarz xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Tak jak w temacie mam problem z dzwiękiem w grze The Binding of Isaac: Rebirth :( Gra TYLKO muzyka (soundtrack), ale np efekty dzwiękowe jak się zranię lub umrę to ich nie słychać :/

Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC

Opublikowano

Dobrze ją zainstalowałeś? Odinstaluj ją wyczyść rejestry za pomocą CCleanera i zainstalujJak

Jak tak czytam co ty mu piszesz straszne głupoty co ma rejestr do dźwięków w grze -.-

Witam :) Tak jak w temacie mam problem z dzwiękiem w grze The Binding of Isaac: Rebirth :( Gra TYLKO muzyka (soundtrack), ale np efekty dzwiękowe jak się zranię lub umrę to ich nie słychać :/

Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC

Wejdź w C:\Users\user9lub nazwa twoja\Documents/Dokumenty i usuń  folder Isaaca :) Uruchom gre . I powinno śmigać :) To samo zrobiłem jak nie włączała mi się gra albo efekty dźwiękowe poprostu nie działały :) Jeśli to nie pomoże posprawdzaj ustawienia gry :>

"Łucznik z dźungli ? -Ebolas ! xD " ~IsAmUxPompa

fc8ae813f885c22cmed.png

.-=<>ZADAJ PYTANIE KLIK W TEN NAPIS<>=-.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...