Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW TBC 2.4.3 problem z myszą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ostatnio naszła mnie chęć grania w Wowa i chciałem se pograć na Globalu szukam pre-paida a to po najtaniej 70 dych za 60 dni. Przeszukałem kompa i znalazłem Wowa Tbc 2.4.3 którego kiedyś przekopiowałem na mój aktualny komputer.
Problem tkwi w tym, że gdy wchodzę do gry to ikona myszki się nie rusza, jednak myszką mogę ruszać tylko strasznie trudno nią nawigować wie ktoś jak temu zaradzić?

Ps. Jakie aktualnie są najpopularniejsze Privy z TBC?

Opublikowano (edytowane)

Jakbyś powiedział w jaki sposób usunąć addony byłbym wdzięczny. Sam nie wiem jakie mam.

#Edit
Mam quest heleper-0,50 W winrarze.

#Edit2

Odinstalowanie addonów nic nie dało ;/ Proszę o jak najszybszą pomoc. 

Edytowane przez Eryk2207
Opublikowano (edytowane)

Aktualnie nie gram na żadnym serwerze. w realmlist miałem logon.hellground.pl tak się składa, że akurat tam tam chciałem grać. Nie wiem czy Launcher jest od nich pamiętam, że kiedyś dostałem go do kuzyna na pendrvie. Foldery pokasowałem jedynie zostawiłem te z dopiskem Blizzard_

#Edit

Skasowałem wszystkie addony. w Interface/addOns niczego to nie dało.

Edytowane przez Eryk2207
Opublikowano (edytowane)

Jaki masz windows 8? Wejdź w folder z zainstalowaną grą, wejdź w folder WTF później plik CONFIG otwórz notatnikiem.

Znajdź linijkę SET gxCursor "0" i jeśli jest inna cyfra niż 0 to zmień ją na 0 a jeśli w ogóle nie ma tej linijki w pliku to ją wklej, zapisz zmiany i sprawdź, czy pomogło.

Edytowane przez Ephroxis
Opublikowano

Właśnie ktoś mi wspominał o opcji Hardware Cursor i chyba się trochę pomęczę. Da się jakoś inaczej zmienić opcje czy tylko w grze?