Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączenie klawiatury ekranowej.

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalsza częśc zbijania %.

Nie patrzyłem czy było, ale jak było to pozwalam usunąc.

... Pokaże najłatwiejszy sposób na pozbycie się klawiatury ekranowej - wiadomo jest ich wiele ^ ^. Zależy od tego kto jak bardzo jest dokładny.

1. Rozpakowujemy root.

2. Odpalamy intrologin.py

3. Szukamy (CTRL+ H)

self.virtualKeyboard.Show()

491531419093867207737.png

I zmieniamy na self.virtualKeyboard.Hide() czyli wyglada to tak :

666651419093868207737.png

Efekt Końcowy :

825831419093868207737.png

Jak widzimy, nie widzimy klawiatury. xD

Dzięki za uwage.

Opublikowano

Dobre w c**j.

A da radę ją teraz włączyć?

A nie wiem xD Co ja clienta metin2 zbudowałem xD

Opublikowano

Dobre w c**j.

A da radę ją teraz włączyć?

Nie bo wypierdoli Ci serwer :D

Temat nadaje sie do kosza. K***a znaleźć słowo keyboard jest takie trudne ?

Opublikowano

Nie bo wypierdoli Ci serwer :D

Temat nadaje sie do kosza. K***a znaleźć słowo keyboard jest takie trudne ?

Jakbyś miał tak chociaż odrobinkę mózgu to byś wiedział że to typowy temat do zbicia %, i tak dla niektórych jest to ciężkie zobacz sobie w dział edycja clienta ile osób pyta o to jak się tego pozdbyć xD

XJHIavu.png

Opublikowano

I pozostawiamy masę zbędnego kodu (ok. połowa pliku), który się wczytuje w uiscrypt. Wszystkie klawisze się wczytują tylko są wyłączone - dla mnie bezsens.

Opublikowano

I pozostawiamy masę zbędnego kodu (ok. połowa pliku), który się wczytuje w uiscrypt. Wszystkie klawisze się wczytują tylko są wyłączone - dla mnie bezsens.

nie popieram tematu i masz racje, ale co z tego? w zadnym stopniu to nie obciaza klienta

Opublikowano

Specjalnie dla ciebie zaraz zrobię drugą wersje z usunieciem całego kodu skoro to aż taki problem dla ciebie.

Opublikowano

Specjalnie dla ciebie zaraz zrobię drugą wersje z usunieciem całego kodu skoro to aż taki problem dla ciebie.

Każdy potrafi wyszukać w pliku intrologin.py wszystkich linii z frazą virtualkeyboard i usunąć to, a następnie zrobić to samo z plikiem w uiscrypt i usunąć pliki graficzne.

Opublikowano

Każdy potrafi wyszukać w pliku intrologin.py wszystkich linii z frazą virtualkeyboard i usunąć to, a następnie zrobić to samo z plikiem w uiscrypt i usunąć pliki graficzne.

Nie zapomnij jeszcze o locale.py  bo jak nie usuniesz ZNAKÓW KTÓRE WCZYTUJE KLAWIATURA TO PRZECIEŻ CLIENT CI WYBUCHNIE.

Tak na serio to, to jest typowy tut do zbicia % można inaczej,lepiej ale po co? Dla 99% tego działu taki sposób wystarczy - bo nie ważne jak ważne że działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...