Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Mod Od Kamera

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie poproszę o instrukcje do moda od KaMeRa, ponieważ nie wiem jak się obsługuje, a nie moge znaleźć. Proszę o szczegóły od rozpakowania moda KaMeRa(bo mam już go na kompie); Daje tylko + więc śmiało;

Opublikowano

1.

Zainstaluj Metin2 2008r

2.

Nie włączaj go

3.

Kliknij PPM na te "książki" i daj wypakuj pliki

4.

Następnie wybierasz Folder w którym zainstalowałeś Metin2 PL

5.

Wypakowywujesz go tam -.-

6.

I uruchamiesz za pomocą Ikony metin2mod czy jakoś tak Ikona to taka laska :x a dokładnie twarz Laski :>

7.

Pamiętaj Metin2 PL nie może być spatchowany ! ! !

8.

Pomogłem ?

Prosze - :>

PS.

Yeah LASER :x

@down

ale spamik ^^

:x

Opublikowano

ok ale jak chackować???????? Mod ni ma chyba opcji AutoPickup; Czy hacki będą na nim dziłały??????????? (takie co mają AutoPicka)??? dodam jeszcze że gram na privie; AvalonMT2; I czy jest w modzie wbudowane MH/

Opublikowano

ok ale jak chackować???????? Mod ni ma chyba opcji AutoPickup; Czy hacki będą na nim dziłały??????????? (takie co mają AutoPicka)??? dodam jeszcze że gram na privie; AvalonMT2; I czy jest w modzie wbudowane MH/

O JESZCZE JAK SIE WŁĄCZA TO GŁÓWNE MENU GDZIE SĄ WSZYSTKIE OPCJE HACKÓW?????????????????? FAST DAM +
Opublikowano

Dlaczego nie mam opcji ghost????????????????????????????????????? Jak otworzyć menu główne hacka TAM GDZIE MAM OPCJE AUTOPICKUP!!!??????????????

Opublikowano

NIe masz ghosta bo masz jakas starsza wersje, pobierz z www.metin2mod.tk

A zeby dostac sie do menu piszesz na czacie /hack

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...