Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o świątecznych eventach w skillu?

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie, co sądzicie o świątecznych eventach w skillu? Bo jak dla mnie ta gra właśnie z chwilą tych eventów weszła w fazę P2W. Dlaczego? Dlatego, że wspcześniej event mógł zrobić każdy, a teraz jest tak, że aby zrobić event trzeba mieć broń z kapsułek, do tego nie zalicza zabójstw z broni podniesionej od kogoś z ziemi, a kiedyś zaliczało! Pomijając, że reszta eventów jest dla VIPów. Jak dla mnie to porażka zrobić na święta takie eventy, na których bez kasy ani rusz, gra jeżeli się nie poprawi straci na pewno gracza takiego jak ja z 54lv na pokładzie.

Opublikowano

Z tymi eventami to naprawdę jest przegięcie. Co jak co, ale na święta to powinni dać coś konkretnego dla graczy. W ciągu roku z okazji mniej ważnych wydarzeń były organizowane ciekawe eventy, ale od momentu tego świątecznego to gameforge jest dla mnie na przegranej pozycji. Liczy się dla nich tylko zysk.

Opublikowano

Z tymi eventami to naprawdę jest przegięcie. Co jak co, ale na święta to powinni dać coś konkretnego dla graczy. W ciągu roku z okazji mniej ważnych wydarzeń były organizowane ciekawe eventy, ale od momentu tego świątecznego to gameforge jest dla mnie na przegranej pozycji. Liczy się dla nich tylko zysk.

Niestety pazerność nie popłaca, skill zyskał bardzo dużą popularność, przez chciwość gameforge może być tak jak w przypadku metina. Smutne ale prawdziwe.

Opublikowano

Eventy w tym roku to porażka... Chcesz wykonać Event kup kapsuły za chajs, bo inaczej nic nie dostaniesz a ogółem szansa na polecenie broni do wykonania Event jest znikoma, a do tego nagrody nie za specjalne. Dopiero w okresie świąt pokaże się jakiś event z którego będzie lub nie będzie coś ciekawego...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

ostatnio już był lepszy event, co było 12 kapsułek i za wina na blastingu randomowe rzeczy w team VIP

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...