Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki do 200 zł

MrWox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wogole nie sprecyzowales czego od nich wymagasz... Jednemu beda pasowac cieple, nauszne a innemu dokanalowe .... nie napisales tez z jakiego źródła chcesz sluchac...

By nie bylo ze spamuje : creative aurvana live tak zwane CAL'e

Feel the beat!

Opublikowano

Posiadam CAL'e i gorąco polecam. Lepszych w tej cenie nie znajdziesz. Po recablingu to już całkiem cud miód. :)

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Tak, brawo panowie, polecajcie CAL kiedy za 50zł mniej macie HD2000 które są od nich lepsze. CAL w swojej obecnej cenie to słaby wybór, tym bardziej, że są wykonane tragicznie w porównaniu do np. Shure czy Superluxów w tej cenie.

Opublikowano

Co takiego Ci nie pasuje w wykonaniu CAL'i? Mam je już 1,5 roku i nic się im nie przydarzyło. :) 

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

zapomniałeś dodać ze w calach wystarczy wymienić kabelek i grają naprawde fajnie ;)

Miałem je ze zmienionym kablem, cośtam daje, ale pieprzenie, że brzmienie staje się wtedy cudowne można włożyć między bajki. Niektórym podoba się takie łagodne, mało detaliczne, niezbyt wyraźne i niezbyt żywe brzmienie, ale zdecydowanie nie mi. Dużo osób tak sądzi.

Co takiego Ci nie pasuje w wykonaniu CAL'i? Mam je już 1,5 roku i nic się im nie przydarzyło. :)

Wystarczy dotknąć inne modele z tego przedziału cenowego, CAL są wykonane z tragicznych materiałów, są klekoczące i malutkie, po ponad roku spędzonym z różnymi słuchawkami Shure myślałem, że CAL rozlecą mi się w rękach jak brałem je od kumpla. Jak wcześniej je miałem nie dostrzegałem tego, ale jak kupiłem coś lepszego to jednak zrozumiałem o czym mówią ludzie.

Po za tym Takstar HD2000 grają mniej więcej jak CAL po rekablu i modach, zdecydowanie lepszy wybór jak już ktoś się przy CAL upiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...