Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że zakupiłem vipa i pierw nie mogłem się zalogować, zrobiłem 2 konto i zalogowałem się normalnie. Później ogarnąłem że przy zakładaniu konta nie potwierdziłem e-mailu na koncie gdzie kupiłem vipa, zrobiłem to i nadal nie mogę się zalogować, a teraz jak sprawdzam profil na forum bola na którym zakupiłem vipa nie mam napisane na pomarańczowo Subscriber czy coś takiego tylko mam napisane "Velidating" czyli napis który jest napisany przy użytkowniku normalnym, ale gdy wchodzę żeby kupić VIP'a jest napisane że VIP jest zakupiony? Nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Validating to grupa podstawowa, ewentualnie czekająca na potwierdzenie :)

...................\/...................

Opublikowano

Teraz się przelogowałem i znów mam Subscriber'a !

Ktoś wie jak mam zalogować się na BOL'a? Podaje swoje passy i mam napis "Failed to login!", a gdy próbuje zalogować się na jakimś testowym koncie które zrobiłem to normalnie się loguje.

@edit: Teraz też nie mogę się zalogować na to testowe konto!

@edit2: Pobrałem na nowo Bola, przeczyściłem %appdata% i zresetowałem komputer i teraz zalogowałem się. #MINDFUCK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...