Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na pytania OX

Pytania OX  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się opisany pomysł czy wolisz klasyczne pytania OX metina?

• Tak, ciekawy pomysł
      2
    • Nie, bez sensu
      2
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw Waszego zdania. Co byście powiedzieli jeśli wszystkie pytania w OX nie dotyczyłyby metina ale każdej z nauk po trochu.

Na przykład zebrać kilkaset takich pytań jakie są w MATURA TO BZDURA, 1 z dziesięciu czy innych programów. Rzecz jasna nie byłyby to trudne pytania ale dosyć łatwe typu :

Czy USA brała udział w pierwszej wojnie światowej.

Czy Lew należy do rodziny kotowatych.

Czy Greenlandia jest własnością Kanady

I takie inne nie trudne nie łatwe pytania sprawdzające poziom naszej ogólnej wiedzy.

Głosujcie w ankiecie i wypowiadajcie się odnośnie tego pomysłu.

Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, czy w tworzeniu serwer czy tutaj, proszę go przenieść jeśli to zły dział do stosownego według moderatora.

The past has gone

Opublikowano

Moje zdanie jest takie ze skoro to jest metin to tylko powinny byc pytania z metina

W niektórych plikach te pytania z metka są czasem bez sensu i po prostu nie można udzielić na nie odpowiedzi, jak na przykład pytanie czy jakiś npc znajduje się na koordach 415 , 915 (walnąłem na pałe) ale samo pytanie nie jest wymyśloną abstrakcją, na jakimś dedyku takie pytanie było, chyba u Siela

The past has gone

Opublikowano

@sherer << tego pana spytaj, on juz przechodził takie pytania na swoim serwerze, ale to nie jest glupi pomysl szczerze mowiac :P

Właśnie gdzieś, na jakimś dedyku widziałem wdrożony ten pomysł, ale to było chyba 2-3 lata temu :D

Tak czy inaczej myślę, że jednak gimbaza miałaby wielki problem z tymi pytaniami... wybuchłaby wielka frustracja a w konsekwencji panika :c

The past has gone

Opublikowano

Właśnie gdzieś, na jakimś dedyku widziałem wdrożony ten pomysł, ale to było chyba 2-3 lata temu :D

Tak czy inaczej myślę, że jednak gimbaza miałaby wielki problem z tymi pytaniami... wybuchłaby wielka frustracja a w konsekwencji panika :c

No włąsnie to bylo na serwerze sherera :p

Wiesz.. zawsze mozesz zrobic dwa rodzaje konkursów, konkurs ox i quiz, ktory by byl takim odpowiadaniem na pytania spoza metina ;p

Opublikowano

No włąsnie to bylo na serwerze sherera :P

Wiesz.. zawsze mozesz zrobic dwa rodzaje konkursów, konkurs ox i quiz, ktory by byl takim odpowiadaniem na pytania spoza metina ;p

Już myślałem o stworzeniu kilku baz pytań, żeby tak łatwo się nie powtarzały, ale chce poznać ogólnie też zdanie innych co sądzą o samych pytaniach rodem z matura to bzdura.

Więc jak się sprawdziły tego typu pytania już?  :ninja:

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...