Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież skinow

lesgones27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

jest sprawa wczoraj wysłałem oferte gościowi Gut night ft , m4a1 bazyliszek st , redline ak za bayoneta noc . Po kilku minutach patrze gosc zaakceptował tylko ze z tej mojej oferty zrobił sie tak jaby orezent dla niego bo ja nie dostałem kosy a on moje itemy owszem . Co mam zrobic ? Napisałem do supportu . Jaka jest szansa ze oddadza mi skiny lub hajs ? I czy to wgl mozliwe zeby gosciu mógł tak zrobic ? Niżej załączam screna z wymiany 

post-1307840-0-79844600-1419071253.png

Opublikowano

Kolega miał to samo o to chodzi . Na 100 % dodałem , patrzyłem jeszcze czy ktos zaakceptował oferty wymiany , pozatym wyskakuje okienko ze za te itemy otrzymasz to i to . Na 100 % dodałem bayoneta 

Opublikowano

musiales kliknac w linki/wirusy jakies :) jesli klikniesz w podejrzany link, odrazu zmieniaj haslo do steama i co jakis czas sprawdzaj czy jakis podejrzanych ofert z twojego konta nie wyslano;.. jesli tak to je anuluj,mialem to samo po kliknieciu w link na streamie meczu vp ... jednak zdazylem anulowac wymiane i zmienic haslo

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...