Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na postać,pomożecie? :>

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry proszę administracje i moderatorów o nie odsyłanie mnie do tematu,który został założony na te potrzeby bo tam się nic nie dzieje praktycznie,a mi zależy na czasie ;].

Witam,mialem konczyc z metin2.pl i isc na sg,ale nie moge odpuscic takiego eventu,a jak wbilem na sg to nic szczegolnego tam sie nie dzieje,wole pl :D

I mam dropka 35 lvl bodego do zarobku,czytam tam aure jak dropne i berka codziennie . berek m5 aura m2 , mam mase kamoli z eventu zmianek i dodan bodzi. i rozwazam kim by tu grac,bo ten body zostanie na 35 lvlu a ja chce zrobic postac na ktorej bede mogl sobie grac ,  zastanawiam sie nad mentalem , i bmem , bo szamanem leczenie nie dam rady bez full eq sobie pograc.  Bm plus ma taki ze pvp dobry a mental ze duzo deffa co daje latwiejszy exp . bo dropienie mentalem to raczej porazka,co? :D

Opublikowano

No to przemyśl jeszcze sprawę Wp'eka ^^ jests naprawdę mocny w expie i na dodatek jeżeli rozpro wejdzie to Dobry w PVp :)

Opublikowano

Dropienie mentalem to wcale nie jest porażka, tylko w miarę eq sobie ogarnij.

BM również ma ochronkę, która daje mu troszkę defa i zmniejsza obrażenia.

Z kamolami, to odczekaj i sprzedaj, bo zanim wbijesz skille na g1, to będą kolejne święta.

3183514217139531243468.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...