Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

silnik

betowen1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autor tematu leci "w c***a" , oszust próbuje wyłudzić pieniądze i jest chory umysłowo z tego co do mnie pisze ;)

Opublikowano

Potwierdzam. Podał moje GG... Temat jest już zgłoszony. Nic mu nie wysyłajcie. Od miesiąca próbuje ode mnie wyłudzić silnik tenebris bezskutecznie a teraz podaje sie za mnie.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Proszę się pod moja osobę niepodszywac . To ja jestem autorem tego silnika . Wszystkie osoby które wysłały doładowania otrzymają silnik pisząc na GG.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Potwierdzam. Podał moje GG... Temat jest już zgłoszony. Nic mu nie wysyłajcie. Od miesiąca próbuje ode mnie wyłudzić silnik tenebris bezskutecznie a teraz podaje sie za mnie.

dokładnie na pw pisał żebym napisał ze kam100 jest bogiem i dał mu kod na karte z orange za 5zł i wtedy dostane hasło ... hahah

Opublikowano

Nie jesteś autorem tego silnika ani tenebris. Wystarczy popatrzeć na Twoja historie postów. Jesteś spazmatycznym dzieciakiem, który jak widać ma problemy ze sobą. Myślisz, że jak edytowałeś pierwszy post to moderatorzy nie interweniują? Oni mają historię moderacji. Tak jak już mówiłem nic mu nie wysyłajcie. Silnik tenebris wykonałem ja a grafiki Tomson. Ten dzieciak nie ma żadnych praw do niego. Ba on nawet nie ma silnika tenebris haha :D

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Informuje iż silnik dobry rycerz to ten sam co tenebris jedyna różnica to zmieniona grafika  . 

Niewielka różnica w kodzie i dodanie lokacji ze smokami

smok:

br />

ob_start();
  {
       $zapytanie = "SELECT `zloto` FROM `gildia` WHERE `id`='$id_gildia'";
       $idzapytania = mysql_query($zapytanie);
       while ($game = mysql_fetch_row($idzapytania))
        {
            $gildia_zloto = $game[0];
        }

if($gildia_zloto<$config_cost_gold)
        {
            echo "w skarbcu twojego klanu jest za malo zlota ! Masz tylko ".$gildia_zloto. " a potrzebujesz $config_cost_gold zlota";
            exit;
        }

$zapytanie = "SELECT `zloto` FROM `sms` WHERE `login`='$login'";
        while ($game = mysql_fetch_row($idzapytania))
        {
            $user_premium = $game[0];
        }

if($user_premium<$config_cost_premium)
        {
            echo "Masz za malo punktow premium. masz ".$user_premium. " premium a potrzebujesz $config_cost_premium premium";
            exit;
        }

$gildia_zloto = $gildia_zloto - $config_cost_gold;
        $zapytanie = "UPDATE `gildia` SET `zloto` = '".$gildia_zloto."' WHERE `id`='$id_gildia'";

$user_premium = $user_premium - $config_cost_premium;
        $zapytanie = "UPDATE `sms` SET `zloto` = '".$user_premium."' WHERE `login`='$login'";

$time = time()+$config_time_to_dragon; 
        $zapytanie = "INSERT INTO `smok_gildia` (`gildia_id`, `smok_id`, `time_finish`, `hp` , `end_flag` ) VALUES ('$id_gildia', '$smok_id', '$time', '$config_dragon_hp' ,'0')";
        header("Location: ".$config_url);
  }
}

/
 if($czy_wyprawa_byla==1)
 {

$zapytanie = "SELECT `time_finish` ,`end_flag`,`hp` FROM `smok_gildia` WHERE `gild
      } 
 }

I kilka małych dodatków typu rozsuwany pasek czy coś , zmieniony adres grafiki ...

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Kto chciał ten ma . Informacje tu podane służą tylko w celu nauki . Ja nie odpowiadam w jaki sposób zostaną wykorzystane . Cieszę siE tylko ze mogę innym pomoc 

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Autorem modyfikacji DR Tenebris jest kam100 , autorem  modyfikacji DR Memfia jest DR2U którym proszę już nie spamować na pocztę. Nie posiadam , żadnych plików ani żadnej strony. Dziękuje za doładowania . Pozdrawiam ;] Proszę moda o zamknięcie tematu . 

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Czasem aż się dziwię jak bardzo ludzie potrafią kombinować, kłamać... ile czasu poświęcają na coś takiego. A wszystko do dla 2zł albo doładowania telefonu... Czyżby w Polsce była aż taka bieda?

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

może nie tyle bieda tylko głupota ludzi którzy myślą że za 5 zł mogą mieć wszystko i dają się nabrać... kto wie ile osób tak zrobiło i dało sie nabrać

Opublikowano

Pamiętam, kiedyś znajomy, który siedział w świecie L2 opowiadał mi historię takiego jednego serwera... Koleś ściągnął pliki darmowe, rozpracował je, wynajął vpsa, postawił stronę, skonfigurował i postawił serwer. Zaspamował jakieś fora, ludzie przyszli, zaczęła się gra. Privy to wiadomo - dotacja lub itemki za kasę. Serw był marny, więc i wpadło mało, a na takich z dupy serwerach jedyne wpłaty to pierwsze dni. No i koleś zamknął serwer po 3 dniach. Cieszył się k***a potem jak dziecko, jakim pewnie był - co to on nie zarobił, ponad 100zł na czysto!

Zgasiło go pytanie o 'stawkę godzinową', czy wyszło mu, informatykowi bądź co bądź, więcej, niż zarabia sprzątaczka myjąca kible na śmieciowej umowie ;)

I wy k***a wszyscy mądrale pokroju autora tego tematu też pewnie jesteście biedaki w porównaniu z babcią klozetową ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Satysfakcja? Z czegoś takiego? Nisko mierzysz, czyżby zaniżona samoocena?

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...