Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty/poduszki masujące, warto?

Andreal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Wpadłem na pomysł, kupienia butów masujących z podgrzewaniem i nie wiem, czy są warte zakupu. Jeżeli ktoś miał styczność z takimi to proszę o opinie. Rozmyślałem także o poduszkach na kark masujących. Nie chodzi o jakiekolwiek leczenie tylko o efekt relaksu i odpoczynku tak, by np. w takich butach usiąść po prostu po pracy na fotelu, zacząć czytać książkę, a butki by robiły przyjemne uczucie, czy ewentualnie ta poduszka. Mój budżet kończy się na ok. 90zł, więc nie wiem, czy cokolwiek w sumie znajdę. 

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci jedynie o efekt relaksacyjny to jak najbardziej spełnia to swoje zadanie. 

Pamiętaj jedynie by nie kupować byle czego. Jest sporo ofert sprzedaży, ale zdarzają się zwykli wyłudzacze, którzy wciskają byle co jedynie dla pieniędzy. Kupując przez internet należy być uważnym. 

Skoro już szukasz któregoś z owych przedmiotów udaj się do sklepu z tymi akcesoriami. Będziesz miał chociaż pewność dobrego zakupu i spory wybór. ;)

~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...