Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć spota całego dla siebie? (KamerMod)

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Siema ja Jestem Vaiktar i dziś pokaże wam dosyć ciekawy sposób aby cały ale to cały spot był twój!

Do tego jest nam potrzebne parę kont w moim przypadku 6 (w tym 5 noobów) i kamermod.

Pokaże wam jak ja to robie gdy chce mieć szybko parę kont do łowienia rybek czy też mixowania czy poprstu masowego wbijania lvl xD

Wybieramy sobie spot który chcemy mieć, ustawiamy postacie w ten sposób by nie były za blisko za siebie ani za daleko tak aby od postaci jednej, druga będzie mogła to zlurować.

Tak jak ja tutaj

post-873208-0-85679200-1419856042.png

Następnie zaznaczamy tą oto opcje na noob kontach

I teraz włączamy na all kontach lurowanie takie jak tutaj (oczywiście to mój config jak chcecie to zmieńcie)

Można zrobić też tak że na noob acc dajemy 5 sec a na głównym zostawiamy 3 sec.

post-873208-0-63800000-1419035713.png

Na naszym koncie które ma nas expić lub samo się expiło ustawiamy exp bota i co tam jeszcze chcecie i zostawiacie.

I tak mniej więcej to wygląda.

post-873208-0-46123900-1419035831_thumb.png

O co chodzi?

Chodzi o to że po postawieniu noob account które będą lurać do siebie moby i będą padać (to wtedy nie ważnę skąd te moby będą one tam stać,  więc istnieje możliwość ich zlurowania głównym kontem lub też znowu noob acc aby to przenieść jeszcze dalej)

Myśle że yy to jest wiadome ale chciałem mieć jakiś poradnik w dziale  xD

post-873208-0-09923800-1419072310.png post-873208-0-84789100-1419072326.png

Krótki i dosyć prosty poradnik przedstawiający wam jak mieć całego spota dla siebie za pomocą innych kont.

Wygląda ubogo i prezka leży ale no ciężko to ukazać na screenach.

Jak się uda to wstawię filmik jak to wygląda.

Taa, liczę na lajka.

post-873208-0-72576200-1419855868.png

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Fajny TuT na pewno się przyda :) Jeżeli ktoś używa trochę mózg to łatwo się domyślić.

gmhq5mn.png

Opublikowano

Dobra opcja do wyexpiania z buta, lecz na koniu sprawa jest o wiele prostsza z racji szybkości. Sposób dobry, a zarazem bardzo przypałowy, nie polecałbym tego stosować na bardzo uczęszczanych spotak (np. na BO to już sobie gola strzelicie ... )

Opublikowano

Dobra opcja do wyexpiania z buta, lecz na koniu sprawa jest o wiele prostsza z racji szybkości. Sposób dobry, a zarazem bardzo przypałowy, nie polecałbym tego stosować na bardzo uczęszczanych spotak (np. na BO to już sobie gola strzelicie ... )

Niby taa, mam aktualnie 50 lvl własnie wychodze z Bo i nie mam bana :D

Przyda się haxom >.<

@up no takie życie tak musi być, kamery są wszędzie i będą czy tego chcesz czy nie :p

Fajny TuT na pewno się przyda  :) Jeżeli ktoś używa trochę mózg to łatwo się domyślić.

Niby łatwo się domyślić ale pewnie nikt tutaj z was tego nie stosował  :P

Opublikowano

Co tez lludzie jeszcze wymysla :D Fajne :P

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Opublikowano

No to twoje szczęście ze nikt cie jeszcze nie podkablował, ale w v2 tak różowo nie będzie i taką taktyką zarobisz bana nim się obejrzysz :P

Opublikowano

No to twoje szczęście ze nikt cie jeszcze nie podkablował, ale w v2 tak różowo nie będzie i taką taktyką zarobisz bana nim się obejrzysz 

Jak ci udowodnia  że używasz kamera?Albo co kolwiek innego?

Z dniem dzisiejszym nadal nie mam bana, mimo że biorę całego ale to całego spota na BO, 

Opublikowano

Jak ci udowodnia  że używasz kamera?Albo co kolwiek innego?

Z dniem dzisiejszym nadal nie mam bana, mimo że biorę całego ale to całego spota na BO

A coś ty myślał że bany idą przez system ? Jeszcze nikt cię nie zakablował, także biegaj swobodnie :P

No z tego co widziałem, na chwilę obecną na BO mało kto lata (już mniejsza o serwer bo nawet na Tortudze jest pustawo), a jeśli już to nie na wszystkich CH - przez co nie ma cię kto zakablować. Jak ci udowodnią że używasz kamera ? Przecież to prościzna, wystarczy że ktoś ci nakabluje w tickecie, GM sprawdzi logi i niczego już nie będzie musiał Ci udowadniać tylko poleci ci komunikat na maila, ale dopóki się to nie stanie to jesteś względnie bezpieczny, także hulaj, ale żebyś się nie przeliczył :P

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...