Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LastDayMMO jakieś info ?

Koder1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , czy ma ktoś jakieś info co się dzieję z last day'em i kiedy będzie już szło pograć ?

I mam jeszcze jakieś pytanie , miałem dłuższą przerwę od last day'a (1 miesiąc) temu miałem z*******e konto , z pełnym snajperek globalem i ogólnie dużą ilością stuff'u i teraz jak się próbowałem zalogować na last daya jakieś 4 dni temu to wyskakiwało że niewłaściwe  dane .. Co się stało ? Reset kont był ??

Opublikowano

Witajcie , czy ma ktoś jakieś info co się dzieję z last day'em i kiedy będzie już szło pograć ?

I mam jeszcze jakieś pytanie , miałem dłuższą przerwę od last day'a (1 miesiąc) temu miałem z*******e konto , z pełnym snajperek globalem i ogólnie dużą ilością stuff'u i teraz jak się próbowałem zalogować na last daya jakieś 4 dni temu to wyskakiwało że niewłaściwe  dane .. Co się stało ? Reset kont był ??

Ogółem to Last Day raz działa raz nie działa  i ogółem trzeba było zrobić nowe konta nie bój się też straciłem dużo snajperek ;) 

Nie podali dokładnej daty naprawy serverów nie wiem jak to nazwać ...

Ogółem to czekam na stary dobry emulator ,który był na początku darmowy potem płatny i teraz ma być niby za darmo jest to DeadZ  już pracują nad nim wszystkiego możecie się dowiedzieć na ich facebook'u

Ta gra umiera przetrwają tylko Emulatory chyba że wejdzie INB ale to już wiecie będzie albo nie będzie 

Opublikowano

Ja gdy próbuje włączyć LastDay'a to wyświetla mi się ciągle "Checking for new upadter" Też tak macie? 

Tak bo trzeba pobrać nowy launcher wszystko pisze na stronie 

A jak już pobrałeś i nie działa to servery off 

Opublikowano

Tak bo trzeba pobrać nowy launcher wszystko pisze na stronie 

A jak już pobrałeś i nie działa to servery off 

Wiem, ja ten nowy launcher pobierałem i jak go odpalam to mam to co napisałem wyżej :)

Opublikowano

Ogółem to Last Day raz działa raz nie działa  i ogółem trzeba było zrobić nowe konta nie bój się też straciłem dużo snajperek ;) 

Nie podali dokładnej daty naprawy serverów nie wiem jak to nazwać ...

Ogółem to czekam na stary dobry emulator ,który był na początku darmowy potem płatny i teraz ma być niby za darmo jest to DeadZ  już pracują nad nim wszystkiego możecie się dowiedzieć na ich facebook'u

Ta gra umiera przetrwają tylko Emulatory chyba że wejdzie INB ale to już wiecie będzie albo nie będzie 

Pamiętam ten emulator DeadZ , grałem na nim przez sporo czasu .Chętnie pogram jak wyjdzie :)

Opublikowano

Pamiętam ten emulator DeadZ , grałem na nim przez sporo czasu .Chętnie pogram jak wyjdzie :)

co do DeadZ  na fb emulatora są dodawane informacje na bieżąco  sam go śledzę bo też che zagrać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...