Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobry hosting z PSC.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam dobrego hostingu, taniego, i żeby można było płacić metodą PSC. Myśle nad pukawką, fiberhostem i enderchestem. Który najlepszy?

Opublikowano

Ja Ci polecam EnderChest... Jedynym jego minusem jest to że masz obniżony cennik. Na pukawce nawet nie marnuj czasu ani pieniędzy... FiberHost może być, ale jeśli kupujesz obsidian...

Opublikowano

Pukawka nie jest zła, dlaczego ją tak krytykujecie ? Ja z tych 3 właśnie wybrałbym pukawkę, lecz dla mnie najlepszy jest lvlup.pro ale tam nie można PSC.

Opublikowano

Pukawka nie jest zła, dlaczego ją tak krytykujecie ? Ja z tych 3 właśnie wybrałbym pukawkę, lecz dla mnie najlepszy jest lvlup.pro ale tam nie można PSC.

Na lvlup.pro jest dostępny PSC, z prowizją 14% (czyli bodajże taką, jak na pukawce) :)

@topic

Ja bym wybrał enderchesta, a poza tymi trzema hostingami - lvlup. Na enderchest masz dużo ramu, ładny panel, częste przeceny, jednakże według mnie support jest słaby. Jeszcze jednym minusem tego hostingu są ostrzeżenia...

Co do lvlup - jak najbardziej polecam, miły i szybki support, bardzo dobre maszyny, rozbudowana oferta i prosty, ładny panel.

Na obu hostingach masz nielimitowane sloty ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak kolega @Biter102 także polecam ten hosting mam na nim serwer 60 slotów i do tej pory nie ma żadnych problemów. Można płacić psc i jest promocja świąteczna 50%.

Opublikowano

Hosting Pukawka.pl lub FiberHost. 

+ Te 2 hostingi posiadają dobre maszyny.  

+  Szybka odpisujący Support. 

+  Łatwe panele danego klienta.

+  Dużo opcji ze strony panelu klienta.

+  Tanie a w miarę na swoje możliwości dobre hostingi. 

Wybieraj spośród tych 2 hostingów które Ci odpowiadają. 

Opublikowano

banner1.png < Tutaj masz linka z banerem :D

Tutaj jest mały błąd, ale na każdy serwer jest 150mb ramu.

Tutaj lista (Jest nie moja tylko ze strony hostingu) Używam go już grubo rok jak nigdy mnie nie zawiódł. I masz to tego możliwość płacenia paysafecardem

Dlaczego warto wybrać CraftHost.pl?
1. Jako nieliczni z hostingów serwerów Minecraft oferujemy serwery gier uruchamiane na maszynach zlokalizowanych w Polskim centrum danych co przekłada się na niski ping i płynną grę. 2. Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 150MB na każdy slot serwera gry dzięki czemu nasze serwery gier są naprawdę wydajne. 3. Serwery gier uruchamiane są na maszynach z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami Intel. Każda maszyna ma zainstalowane aż 32GB pamięci RAM. Nasze maszyny charakteryzują się wysoką wydajnością i niezawodnością działania. 4. Otrzymasz podgląd mapy swojego serwera gry w bardzo wysokiej jakości, możesz zobaczyć nawet drobne szczegóły swojego świata korzystając z przeglądarki. Możesz udostępnić podgląd mapy swojego serwera gry swoim znajomym i innym graczom. 5. Jako nieliczni tak bardzo troszczymy się o bezpieczeństwo danych Twojego serwera gry. Wykonujemy backup danych serwerów gier co 6 godzin. W każdej chwili możesz samodzielnie pobrać lub przywrócić backup danych serwera gry. 6. Nielimitowany dostęp do plików serwera gry. Otrzymasz konto FTP za pośrednictwem którego możesz zarządzać plikami swojego serwera. 7. Darmowe domeny (nazwa.msvr.pl) dzięki którym utworzysz bardzo prosty, łatwy do zapamiętania adres swojego serwera. 8. Item shop dzięki któremu gracze mogą pokryć koszty utrzymania Twojego serwera zakupując przedmioty, VIP-y i inne płatne usługi. 9. Zaawansowany panel obsługi, baza danych MySQL, serwer głosowy Mumble i darmowa, zaawansowana pomoc techniczna. 10. Aż 5 dostępnych metod zasileń w tym SMS oraz Paysafecard.

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Jeśli masz marnować 250 zł na jakieś gówniane vps'y lub placic za sloty w tych pseudo hostingach - lepszym wyjsciem bedzie jak zakupisz najtanszy dedyk w ovh.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wdłg mnie fiber bądź mineserv :) ja decydowałem się między tymi :) wybrałem mineserv , polecam :) Jednak jeśli chcesz bardzo dobry serwer to polecam ci crsftserv , drogo, ale dobrze .

Opublikowano

Siemka, szukam dobrego hostingu, taniego, i żeby można było płacić metodą PSC. Myśle nad pukawką, fiberhostem i enderchestem. Który najlepszy?

pukawa i fiberhost to dobre hostigni ale enderchest zlituj się człowieku lagi że nie mogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...