Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, podczas gry w randomowym momęcie pojawia mi się bugsplat. Jest tak na każdym skrypcie. Mam vipa, wie ktoś może co zrobić w takiej sytuacji  ?

Opublikowano

Siemanko, podczas gry w randomowym momęcie pojawia mi się bugsplat. Jest tak na każdym skrypcie. Mam vipa, wie ktoś może co zrobić w takiej sytuacji  ?

Własnie to jest bol wydany wczesnie od spuggiego. Jest jeszcze dużo błędów, nie dziwię się czemu wywala.

Opublikowano

Mam doklanie to samo , chyba bol upadl na dobre , juz od dlugiego czasu nie dziala normalnie. Najpierw cos naprawiali tydzien a teraz i tak nie dziala ;p To w sumie dobrze ;pp

Opublikowano

Mam doklanie to samo , chyba bol upadl na dobre , juz od dlugiego czasu nie dziala normalnie. Najpierw cos naprawiali tydzien a teraz i tak nie dziala ;p To w sumie dobrze ;pp

Spuggy liczy się  z czasem i szybko wydaje tego BoLa. Nawet pakietów nie zdążyli zmienić i już minipatch. Oni to szybko wydają bo im płacą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...