Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop + telewizor

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Potrzebuję Laptop i tv 47''/50''

To wszystko do kwoty 4500 i tylko w eurortvagd lub mediaexpert.

Liczę na was ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Powiedz mi ile z tego na ten laptop i do czego będzie używany :). I czy z systemem czy bez (bez systemu będzie wydajniejszy)

I laptop nie kupuj w supermarkecie przepłacisz. :D

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Powiedz mi ile z tego na ten laptop i do czego będzie używany :). I czy z systemem czy bez (bez systemu będzie wydajniejszy)

I laptop nie kupuj w supermarkecie przepłacisz. :D

Myślę, że 2000 na laptop i 2500 na tv.

Z systemem, laptop nie jest dla mnie tylko dla cioci. Ona nie potrzebuję super wydajnego sprzętu tylko niezawodnego, który przez kilka lat bez problemu będzie działał.

Opublikowano

Jeśli cioteczka chce coś naprawde szybkiego sprawnego polecam Dell insprion 3521 z i3 ulv 8 gb ram dyskiem SSD 128 gb + win 7 - laptop bedzie chodził bardzo syzbko dzięki dyskowi SSD. rozruch systemu trwa kilka sekund. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Z dyskiem SSD dostanie jeszcze Lenovo G510 z i3 (4 generacji) 4 gb ram dysk 128 gb SSD. Windows 7.

Ewentualnie taniej z normalnym dyskiem HDD Lenovo G510 z i3 (4 generacji0 8 gb ram i HD4600 + win 7

Opublikowano

Prosiłem ze sklepu mediaexpert lub eurortv.

Zakup będzie w formie ratalnej.

To jest starsza osoba, która ma awersje do kupowania przez internet.

Opublikowano

Nie znajdziesz w takiej cenie w supermakecie nikt nie każe Ci kupić przez internet. Znaczny zamówić tak a odberać w sklepie i podpisać umowe o raty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...