Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin - grać na tym serwie czy nie !

AnkaOdFifola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zastanawiajacych się nad rozpoczęciem gry na imetinie. A więc krotko i na temat. Nie warto!  To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie. Team to tylko Team z nazewnictwa. To taka mała mafia, która najczęściej  działa wbrew swojemu wlasnemu regulaminowi. Tak..tak panie fifolski (GM) sam sprzedajesz Yang premium na allegro. Znajomkom i kolesiom za PLN sprzedajesz wybonowane itemki. Ciekawe czy o tym wie Tenior? (CM)  Zresztą sam Tenior też nie jest bez winy bo jedyne co potrafi to PLN liczyć z IS. Najczęstrzą praktyką przed nałożeniem blokady na konto (ban) jest taki schemat. Fifolski mowi do Teniora: trzeba zbanować kolegę X bo okradł kolegę Y. Na co Tenior: sprawdź historię portfela pana X. Ooooooooooooooooooooooooo na to Fifolski....wydał dużo PLN, a to nie banuj go bo szkoda takiego sponsora. Tak to wyglada w rzeczywistości na imetin.pl. A teraz kilka cytatów z ostatniej akcji  kiedy to usunięto prywatną postać bylego (GO) Tomka.

"Moi drodzy po blisko 4 latach kończy się doszczętnie moja przygoda na tym serwerze. W dniu wczorajszym poprosiłem o odbanowanie Kruchego który został powieszony razem z moim odejściem z teamu. Wszystko w porządku Filip odbanował postać, ale co z tego jak po niespełna godzinie została usunięta przez administratora serwera - Teniora, gdyż była bankiem ! I stąd moja przestroga nie ważne kim jesteś na serwerze co dobrego, złego dla niego zrobiłeś - tak na prawdę jesteś nikim bo w przeciągu chwili można usunąć Ci konto i delikatnie zasugerować tym żebyś się dymał."

"Przesłanie jest proste 4 lata gry, kolejne wchłanianie opuszczonych kont, zbieranie pereł przez gildie na jednym koncie okazuje się ogromnym błędem, bo według administratora który nie orientuje się jakie są w ogóle aktualne ceny na serwerze twierdzi, że zebranie ilości 5 kk pereł jest nie możliwe. Mimo, że legendarna tarcza +10 5/5 woj ninja kosztuje 50 k yang. premium. Zatrute ostrze +9 60 % śr. lekko poszłoby by za 100 k y. premium, ale 5 kk  nie to nie możliwe.

Pewnie po napisaniu tego tematu usłyszę, że tylko i wyłącznie dlatego nie zostanie przywrócona moja postać ... Podobno miałem jeszcze inną możliwość, że zgarnę połowę tego co miałem czyli 2,5 kk perel i zacznę grać jako ktoś inny i wszystko sobie kupię. Śmiech na sali .... Całe depo i postać eq, wraz z kolosalnym majątkiem poszło się dymać.
. Teraz chłopaki zrobią to co najlepiej wychodzi i co sam robiłem - sprzątną sprawę pod dywan a mnie zbanują na forum i Ts za działanie na niekorzyść serwera."

Opublikowano

Cała prawda...

Ps. Notka do moderatorów, chętnie byśmy się wypowiedzieli w ich prezentacji, ale niestety jest zamknięta, czyżby strach ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...