Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktos jakis? :) Bo kupilem sobie cassio, fajna i wgl i chce zobaczyc jak ona dziala na bolu.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Posiada ktos jakis? :) Bo kupilem sobie cassio, fajna i wgl i chce zobaczyc jak ona dziala na bolu.

Z tego co się orientuje to nie ma żadnych FIXÓW do BoL'a :D zupełnie inaczej wygląda to niż u konkurencji trzeba czekać 7 dni ;/

Opublikowano

przed chwilą grałem na free bol + sac+ bilabo wszystko śmiga cebule

za konto 30 lvl na euw lub na "moze byc unranked" dam solucję co zrobić by działało.

lub kupi mi wipa to dorzuce pare ładnych skryptów %)

trzeba trochę kombinować love this idiot sppudgy wszystko tylko dla vipów by robił :D<3 a taki c**j pajacu  :D i tak da sie grac

Opublikowano

przed chwilą grałem na free bol + sac+ bilabo wszystko śmiga cebule

za konto 30 lvl na euw lub na "moze byc unranked" dam solucję co zrobić by działało.

lub kupi mi wipa to dorzuce pare ładnych skryptów %)

trzeba trochę kombinować love this idiot sppudgy wszystko tylko dla vipów by robił :D<3 a taki c**j pajacu   :D i tak da sie grac

Ss jakiś?

Opublikowano

jak tam chcesz mi na tym fixsie na free user dziala 

tak ps jak zrobic ss z lola bo jak chce zrobic zrzuc ekranu i wkleic do photoshopa to sama czern jest...

Jesteś cebulakiem.  Jak może  BOL DZIAŁAC  jak dopiero   w pon będa mogli free usery  grac?

Opublikowano

cebulaku chce Ci udowoodnic ze dziala na fixsie dla free user bo kazdy krzyczy ze nie dziala ^^ a gówno prawda bo dziala gralem nie dawno

Moderatorzy zbanuj cie tego cwela bo pierdoli głupoty i ludzią kit wciska żal mi cię cebulo a za razem nie do rozwoju i nie spamuj tymi fake postami bo mnie wkuwiasz

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

jak Ci nie do rozwoju tłumaczę że działa to działa. powiedz mi jak zrobić ss z gry. to Ci to udowodnię. Pieprzona cebula która nie umie wgrać fixa....

Opublikowano

jak Ci nie do rozwoju tłumaczę że działa to działa. powiedz mi jak zrobić ss z gry. to Ci to udowodnię. Pieprzona cebula która nie umie wgrać fixa....

ok :) czekam na ss :) 

PS. gówno, a nie działa, po co ludziom kit wciskasz? 4fun czy Ty niedorozwoja udajesz? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Bez gownien juz sie nie da grac? Wszystko na latwizne :) Co do cebulakow, wyzywacie, wyzywacie, a polowa pewnie jeszcze na utrzymaniu rodzicow btw. skad to sie wgl. wzielo? Zakladam, ze i tak wiekszosc nie wie tylko pierdoli bo inni pierdola, tepaki :D

Opublikowano

"nie do rozwoju" :D za dużo spacji się w życiu nawciskałeś, nawet poprawnie napisać nie potrafisz trollku ty :)

Opublikowano

jak Ci k***a pisze cały czas że działa gram na free bol na oficjalnym forum masz teo fiksa również i wszyscy piszą że działa nie moja wina że naród polski składa się z takich idiotów którzy chcieli by by im wszystko na tacy podać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...