Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o iMetin

mati2200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Piszę ten temat gdyż nie mogę patrzeć na to jak Fifolski i Tenior ewidentnie tną w c***a. Cofnijmy się o jakieś 3tygodnie gdy wszelkie bonusy dotyczące PŻ zniknęły NocnemuDałnowi po rozmowie na kanale "administracyjnym" usłyszałem Ja i kilka innych osób że te bonusy nie zostaną zwrócone skoro bugował misje:) (bugowanie polegało na normalnym expieniu zamiast polowaniu na bossy) tak wiem wszyscy mieli zablokowany exp i nie mogli normalnie expic na wana a Nocnik dziwnym trafem mógł684581419017796444681.png aż prosi się o zacytowanie fragmentu pewnej piosenki "Ile Ci zapłacić by zobaczyć jak się szmacisz?" nie wiem jak wy ale Ja już mam dość tego gówna  owszem siedziałem w tym gównie po kolana ale w odpowiednim momencie otworzyłem oczy i spierdoliłem:). Powodzenia życzę wszystkim którzy mają chęć marnować tu swój cenny czas i kapitał684581419017796444681.png.

Pozdrawiam wkurwiony YouOne:)"

Co się musi dziać, żeby były administrator wypisywał takie rzeczy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...