Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.PL WH ;) PILNE

ShockSal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. 

Czy ktoś z Was ma sprawdzone WH na 

Armentis.PL ? 

Myślę że bez tego gra jest bez sensu, nie mam zamiaru scigać się z IS"owcami i osobami które dostają SM za nagrywanie no a wiecie jak to jest, szkoda PLN pompować z IS, warto zainwestować w dobre WH :D

Z góry dziena ;D. 

Opublikowano

Siemaneczko. 

Czy ktoś z Was ma sprawdzone WH na 

Armentis.PL ? 

Myślę że bez tego gra jest bez sensu, nie mam zamiaru scigać się z IS"owcami i osobami które dostają SM za nagrywanie no a wiecie jak to jest, szkoda PLN pompować z IS, warto zainwestować w dobre WH :D

Z góry dziena ;D.

Z wh i tak nie będziesz TOP bo GMi chociażby dla jaj TPają do osób z topki więc Cię złapią..

Opublikowano

Z wh i tak nie będziesz TOP bo GMi chociażby dla jaj TPają do osób z topki więc Cię złapią..

Nie chce gonić topki, bądź spokojny :) 

odczekam jakiś czas, narazie skupie się na dropieniu i zarabianiu, jasna sprawa chyba :) 

Pozatym jeżeli tak bardzo chcesz wiedzieć to było 3-4 privy gdzie wbilem max lv jako 3,4,5 CIĄGLE CISNĄĆ NA WH  ;) 

Ale to nie jest na temat więc nie rozumiem Twojego postu w tym temacie, to chyba nie są " pogawędki" lecz prośba o pomoc do innych user"ów ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...