Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora i jej ult

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grajac adc w jaki sposob mam sie ochronic ulti fiory? jak jest lekko nafeedowana to lece na q+r wiec to jest troche bez sensu.

Opublikowano

Uciekaj tak zeby team ja sfocusowal/zcckowal i tyle, pozycjonowanie sie najwazniejsza rzecz, a jak juz cie zlapie to buduj full lifesteal i w ostatniej sekundzie jak juz ma sie pojawic dash na bok tak zeby Cie nawet raz nie mogla uderzyc po ulcie i lecz sie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeśli Fiora zostanie oślepiona przed użyciem ulta to jej ulti nie zada obrażeń.

Opublikowano

Autoatakuj csy, jungle byle by tylko hp naładować. Btw jakim jestes adc jak dajesz sie zultowac fiorze?

Jeśli Fiora użyje Q i flasha to nie ma rady aby uniknąć tego ulta.

Dodam, że jak Fiora Cie zultowała to nie odchodź od teamu. Może się zdarzyć, że po wycastowaniu ulta ona znajdzie się obok Ciebie i wtedy masz 1vs1 z nią. Zostań przy swoim teamie żeby Cie coverował.

Opublikowano

Jeśli Fiora użyje Q i flasha to nie ma rady aby uniknąć tego ulta.

Dodam, że jak Fiora Cie zultowała to nie odchodź od teamu. Może się zdarzyć, że po wycastowaniu ulta ona znajdzie się obok Ciebie i wtedy masz 1vs1 z nią. Zostań przy swoim teamie żeby Cie coverował.

wtedy caly team dostaje tai dmg ze mozna wybrac pomiedzy teamem na polowie hp a zdechnietym adc

exhaust polecam

­

Opublikowano

wtedy caly team dostaje tai dmg ze mozna wybrac pomiedzy teamem na polowie hp a zdechnietym adc

exhaust polecam

Chodzi mi o to aby nie odstawać za bardzo od teamu pod koniec jej ulta. Wtedy pojawiając się w środku naszego teamu łatwiej ją ściągnąć

Opublikowano

Gralem lucianem, bylem dosc najbardziej nafeedowany z teamu 7/2 i fiora miala 6/1 .

Czekanie az ją zabiją byloby bez sensu bo najwiecej robilem z mojego teamu.

Czyli mam rozumiec ze qss i oczyszczenie anuluje jej ulta? 

Opublikowano

Chodzi mi o to aby nie odstawać za bardzo od teamu pod koniec jej ulta. Wtedy pojawiając się w środku naszego teamu łatwiej ją ściągnąć

To wtedy leci izi penta xD

Opublikowano

Trzymaj się od niej z dala póki nie zużyje ulta ;)

Bez sensu jest to co piszesz, bo co gdy jestem nafeedowany? mam nic nie robic poki ulta nie uzyje? 

albo co jak zrobi flash+q? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...