Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan dot. gry. Warto grac czy nie?

Szymon2033

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziendobry,
Mam kilka pytan dotyczacych gry. Mam 10 poziom postaci, wiec nie za duzo wiem. Tak wiec:

a) Jak szybko wbic max poziom ?

B) Jak moge dolaczyc do areny pvp ?

c) Oplaca sie grac Czarnoksieznikiem Plagi ? Jesli tak to ma ktos cos fajnego do powiedzenia o nim ?

d) Jak zdobyc jakis fajny set od wyzszego poziomu ?

e) Zauwazylem ze w zbrojach itp. sa plusy np. +1, +2. Jak ulepszac ekwipunek ?

f) Jak zdobyc wierzchowca oraz peta ? Sa wogole zwierzaki ? :)

Z Gory dzieki za odpowiedz, sorry ze az tak duzo pytan ale jestem nowy w Neverwinter :D

Pozdrawiam ! Szymon ;]

Opublikowano

1. Rób misje, teraz w czasie wolnym spokojnie wbijesz 60

Tak samo jak na potyczki. Domyślnie jest to chyba ustawione na K, klikasz i wyskakuje ci okno i tam masz arenę pvp.

Według mnie jest to na prawdę silna postać, która nie dość, że wyciąga duży DPS to idąc drzewkiem na samym dole dodatkowo strasznie się leczy.

Po wbiciu 60 lv będziesz miał możliwość chodzenia na epickie dungi, z których leci ten ekwipunek. Przed wbiciem 60lv nie opłaca się kupować jakiegoś ekwipunku, starczy ci to co sobie wydropisz, dostaniesz z misji.

Ekwipunku się nie ulepsza z +1 na +2 jak np. w metinie, tutaj masz zbroje, której możesz dodawać nowe bonusy po przez uroki. Im wyższy poziom uroku tym wyższy bonus.

Jest wiele możliwości zdobycia wierzchowca np. kupić za 5 golda u NPC, kupić za AD na rynku, kupić za ZEN lub zdobyć podczas eventów. To samo się tyczy towarzyszy, ale na którymś poziomie dostaniesz misje dzięki której dostaniesz do wyboru jednego z pośród 4 towarzyszy.

Opublikowano

Dziekuje baaardzo za odpowiedz :) a wie ktos moze o co chodzi z tym foundry i jak szybko zarobic oprocz dziennych misji astralne diamenty? :)

Opublikowano

Dziekuje baaardzo za odpowiedz :) a wie ktos moze o co chodzi z tym foundry i jak szybko zarobic oprocz dziennych misji astralne diamenty? :)

Fundry to misje zrobione przez graczy. jeżeli komuś się spodoba misja Twojego autorstwa, to możesz dostać datek od niego. M.in. jest to też opcja zarobku. Oprócz dziennych zostaje robienie lochów.

Opublikowano

Dobra. A te lochy gdzie znajde?

Najszybszy sposób to kolejkowanie przez "K". Poza tym, na koniec danej lokacji dostajesz misje wraz z lokalizacją wejścia do danego lochu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...