Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woda+papier=trucizna ? xD

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo wale od razu kolega zrobił mieszanke wody z papierem w zamkniętej butelce trzymał to miesiąc śmierdziało to w c**j odrażającym zapachem mówił że to k***a pleśn czy cos i ten zapach działa źle na żołądek xDD

Drugi gość wziął to wysypał na schody do 2 piętra w dekalitesach, zaczło to śmierdzieć ja pierodle.

Stanie mi sie coś za to ?

i jest to coś pokroju pleśni

Opublikowano

Umrzesz i na forum będzie w końcu święty spokój, proste.

mama ci tak mowila xD

Do 25lat za próbę usiłowania zabójstwa niebezpieczną substancją, przykro mi.

ja p******e, nie strasz ;x xD

Opublikowano

Yo wale od razu kolega zrobił mieszanke wody z papierem w zamkniętej butelce trzymał to miesiąc śmierdziało to w c**j odrażającym zapachem mówił że to k***a pleśn czy cos i ten zapach działa źle na żołądek xDD

Drugi gość wziął to wysypał na schody do 2 piętra w dekalitesach, zaczło to śmierdzieć ja pierodle.

Stanie mi sie coś za to ?

i jest to coś pokroju pleśni

Mogłeś przemyśleć konsekwencje, zanim to zrobiliście. Szkoda, że tak szybko odwaga Cię opuściła.

Nie sądzę, że coś Ci przez to grozi. Jeśli ktoś wie, że Wy za tym stoicie, to najprawdopodobniej skończy się to jedynie na rozmowie z rodzicami.

Oni by nie pogardzili.. 

2542214190189991188448.jpg

Żenujące jest to, że istnieją ludzie z tak "specyficznym" poczuciem humoru.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeśli oni będą mieli problemy z sanepidem przez to co zrobiliście myślę, że mogą pozwać Cię za doprowadzenie do strat materialnych.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Woda + papier = (zazwyczaj) rozłożony papier i raczej Ci się nic nie stanie, no chyba, że ten papier z Czarnobyla mieliście :D

Opublikowano

Woda i papier nie przesadzaj, nie jest to żaden szkodliwy związek chemiczny.

Pleśń może powodować raka więc może zaszkodzić a w kartkach papieru jest chemia.

Opublikowano

woda + papier + potajemnie bobovita. To pewnie potajemnie dodał xD. Jak byś w tych czasach to jadł ... Ta kaszka smakuje jak. ...

Opublikowano

Woda zawierała bakterie i one pod wpływem braku powietrza zaczęły się rozmnażać w tej butelce. ;) Często jak kupujesz wodę w sklepie, otworzysz ją i zostawisz na jakiś czas to zaczyna cuchnąć. 

Opublikowano

No dobra, ale pod warunkiem że spożyjesz to w dużych ilościach, które ewentualnie spowodują zatrucie, czy biegunkę, jak wyżej pleśń powoduje zmiany nowotworowe, również w dłuższym czasie obcowania z nią, " np zapleśniałe mieszkanie przez kilkanaście lat może powodować choroby rakowe lub oskrzelowe, astma, niewydolność oddechowa "

Ale jeżeli tak jak w tym przypadku autor napisał, nie ma żadnych obaw o zagrożenie życia czy zdrowia. To tak jak byśmy bali się o własne życie po wizycie w toalecie, przecież tam czuć zabójcze związki chemiczne, typu: Azot, dwutlenek węgla, siarkowodór, Metan, Metanotiol. A jakoś to wdychamy i żyjemy.

Opublikowano

Woda + papier = (zazwyczaj) rozłożony papier i raczej Ci się nic nie stanie, no chyba, że ten papier z Czarnobyla mieliście :D

Dla ścisłości - nie wszystko co jest w Czarnobylu jest niezwykle radioaktywne, nieraz na terenie Czarnobyla jest podobne promieniowanie co np. w Krakowie :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Po prostu zaszła fermentacja i powstały związki takie jak azot,amoniak i inne. To tak samo jakbyś wbił jajko do butelki i zakręcił na miesiąc. Po za smrodem nic się nie stanie, chociaż macie pomysły jak dzieci z podstawówki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...