Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Gta Online V xbox 360

niniaax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gta Online Problem!

Witam mam problem z uruchomieniem Gta Online :/ mam konto Gold na 48 h triala i gdy wchodzę na Gta Online wyskakuje mi komunikat o tym ze "Brak co najmniej jednego pakietu zawartości do pobrania wymaganego do gry w Gta Online. Przejść do Sklepu Xbox Games aby pobrać?" Już próbowałem coś pobierac ale dalej nie działa. Jeżeli ktoś wie jaki to program i gdzie go się pobiera to proszę o odp :) Z góry dziękuje!

Opublikowano

Żeby grać w multiplayer do obojętnie jakiej gry musisz posiadać wszystkie aktualizacje.

Przy wchodzeniu do gta online wyskakuje Ci błąd, że brakuje pakietu. Więc przejdź do tego xbox sklep i tam masz wszystkie aktualizacje dostępne. Krzyżakiem idziesz w dół i oglądaj każdą aktualizację. Jeśli przy aktualizacji po prawej stronie jest napisane na zielonym tle "ZAINSTALOWANE" to znaczy, że masz tą aktualizację. Jeśli pisze co innego niż to, znaczy, że jej nie masz. Więc wciskasz A i pobierasz. I tak wszystkie aktualizację musisz sprawdzić czy jest napisane przy każdej "ZAINSTALOWANE".

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...