Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealny czołg premium do 3000gold'a?

Smoguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jaki(e) czołg(i) mi polecacie, po przecenach świątecznych? W granicach rozsądku. - Po przecenie do 3000 sztuk złota.

Opublikowano

Suka będzie najlepszym wyborem, ew. 2 opcja - E 25, op tank ale usuwają 22 grudnia.

Opublikowano

No ale w sklepie premium będzie dalej :D - tam też przeceny będą? Chcesz kupić za golda czy po prostu dajesz walutę w goldzie :3? SU-122-44 jest super... Tylko boli losowanie. Grałem 50 bitew u kolegi (3 perkowa załoga) i jednak mnie bolało to ;-; Potem mu perki zresetowałem bo dał jakieś guwna :D Wkurzył się ale potem mi powiedział, że się lepiej gra :D Dało się na camo strzelać bez spota i było lepiej :)

Opublikowano

No ale w sklepie premium będzie dalej :D - tam też przeceny będą? Chcesz kupić za golda czy po prostu dajesz walutę w goldzie :3? SU-122-44 jest super... Tylko boli losowanie. Grałem 50 bitew u kolegi (3 perkowa załoga) i jednak mnie bolało to ;-; Potem mu perki zresetowałem bo dał jakieś guwna :D Wkurzył się ale potem mi powiedział, że się lepiej gra :D Dało się na camo strzelać bez spota i było lepiej :)

Kupuję golda, później wymienię na jakiś tank premium. Tig 8,8 nie kupię w promocji do 5500 golda?

Opublikowano

Kupuję golda, później wymienię na jakiś tank premium. Tig 8,8 nie kupię w promocji do 5500 golda?

Nigdy. Największa zniżka jaka była (i będzie od 24) to -15%. 8500 golda. Sam mam ten czołg i nie gra mi się nim przyjemnie. Zarabia najlepiej biorąc pod uwagę dmg, ale najciężej się też go robi. Ta mobilność...

Opublikowano

Kupuj E 25, bo op. Jeśli nie kupisz E 25 do 22 grudnia to jedynie dobrym wyborem będzie SU-122-44. 6t nic się nie opłaca, bo każda 6t premium jest przeciętna.

Opublikowano

Nigdy. Największa zniżka jaka była (i będzie od 24) to -15%. 8500 golda. Sam mam ten czołg i nie gra mi się nim przyjemnie. Zarabia najlepiej biorąc pod uwagę dmg, ale najciężej się też go robi. Ta mobilność...

Zależy na jaką mapę sie trafi Jagiem :)

Ja mam T34 i JagTiger 8.8 i dla mnie Jadźka jest o wiele lepsza, nić T34. 

~ Więc, jeżeli będziesz chciał kupić VIII to radziłbym brać JagTigera 8.8, choć oczywiście zależy to od gustu

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Zależy na jaką mapę sie trafi Jagiem :)

Ja mam T34 i JagTiger 8.8 i dla mnie Jadźka jest o wiele lepsza, nić T34. 

~ Więc, jeżeli będziesz chciał kupić VIII to radziłbym brać JagTigera 8.8, choć oczywiście zależy to od gustu

Nie grałeś is-6, imo najlepsza premka. Zgrany pluton (@kYRA. ) = 70% win ratio.

Opublikowano

Kupiłem IS-3 właśnie, przechodzę sobie różne drzewka i doszedłem do tier'u VIII tej gałązki. No, kompletnie nie umiem nim grać. :D IS'em to po minimum 2 000dmg, lekką ręką z każdej bitwy, a tu ledwo 500.

Opublikowano

Nie grałeś is-6, imo najlepsza premka. Zgrany pluton (@kYRA. ) = 70% win ratio.

Zgadza się, nie mam IS 6, lecz posiadam Type 59 i jak dla mnie jest bez porównania miedzy nim a JagTigerem 8.8 :)

59495175307068268899.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...