Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hajime no Ippo

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma informacji na temat następnego sezonu . Patrząc na daty wychodzenia poprzednich sezonów , realną datą będzie 2018-2020 ;D . Przez 14 lat wyemitowano niecałą połowę mangi ^^ Jeżeli utrzymają tempo to ostatni odcinek będzie gdzieś za 30+ lat haha ;D

( autor ma 48 lat więc trochę jeszcze napisze ^^ mangę Hajime no Ippo pisze przez 24 lata czyli połowę swojego życia . )

Zapraszam do mangi .

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie ma informacji na temat następnego sezonu . Patrząc na daty wychodzenia poprzednich sezonów , realną datą będzie 2018-2020 ;D . Przez 14 lat wyemitowano niecałą połowę mangi ^^ Jeżeli utrzymają tempo to ostatni odcinek będzie gdzieś za 30+ lat haha ;D

( autor ma 48 lat więc trochę jeszcze napisze ^^ mangę Hajime no Ippo pisze przez 24 lata czyli połowę swojego życia . )

Zapraszam do mangi .

To żeś mnie teraz załamał. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

troszeczke slabo, angielski mam luzno opanowany, ale czytanie tak dlugich chapterow w obcym jezyku troszke mnie wymecza :(

czekam na ten kolejny sezon jak na gwiazdke ;)

Opublikowano

troszeczke slabo, angielski mam luzno opanowany, ale czytanie tak dlugich chapterow w obcym jezyku troszke mnie wymecza :(

czekam na ten kolejny sezon jak na gwiazdke ;)

Ja już oglądam na nowo anime. Pewnie znów będę na nowo oglądał. 

Nie czytam i nie ogarniam tematu mang, wiec pytanie moze byc głupie. 

Są mangi(hajime no ippo) po pl? ;3 

Opublikowano

Ja wlasnie koncze Hunter x Hunter 2011 i zastanawiam się na rozpoczęciem kolejnego - troszkę dłuższego anime. Zastanawiam się właśnie nad Hajime no Ippo i czy ktoś obeznany w nim mógłby mi wypisać jakieś plusy/minusy? Zachęcić mnie do niego.

Bogaty nie jestem, mogę obdarować lajkiem :(

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Ja wlasnie koncze Hunter x Hunter 2011 i zastanawiam się na rozpoczęciem kolejnego - troszkę dłuższego anime. Zastanawiam się właśnie nad Hajime no Ippo i czy ktoś obeznany w nim mógłby mi wypisać jakieś plusy/minusy? Zachęcić mnie do niego.

Bogaty nie jestem, mogę obdarować lajkiem :(

Ja oglądam to anime już po raz 3. :3 

Naprawdę z*******e anime, posiada epickie walki, a komedia rozwala wszystko! 

Anime strasznie mocno motywuje i dopiero ukazały się 3 sezony, a to jest połową tego anime.

Minusem jest to, że anime pokazuje się w bardzo dużych odstępach czasu, no chyba, że manga Ci nie przeszkadza. ;)

Na pewno się nie zawiedziesz na tym anime. To anime jest u mnie top1 wraz z db. ;3

Opublikowano

Jeśli przerobioną całą mangę na animę to zakładając że manga dalej nie będzie wydawana obejrzysz sobie za 10/15 lat koniec xD

Nie wspominając że między sezonami anime są odstępy 1-2 lub kilka lat.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeśli przerobioną całą mangę na animę to zakładając że manga dalej nie będzie wydawana obejrzysz sobie za 10/15 lat koniec xD

Nie wspominając że między sezonami anime są odstępy 1-2 lub kilka lat.

Dlatego ja osobiście nie zabieram się za anime, których pierwowzór jeszcze jest wypuszczany 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...