Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCWG.PL

.avaterys_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!

!

!

!

BeNUPJr.png

rOFsY2f.png

5xiu61Y.png

IP: MCWG.PL

Wersja: 1.7.X

Sloty: 200

Autoryzacja: no-Premium

Rodzaj serwera: Survival

Nether: ON

rOFsY2f.png

hq5TN3K.png

• projekt MCWG.PL, to serwer typu Survival/WOJNY GILDII z wieloma dodatkami,
  • tworzony jest z dbałością o najmniejsze szczegóły z myślą graczach,
  • jesteśmy na rynku serwerów już od prawie roku, u nas nie musisz się martwić o niestabilność przyszłości serwera,
  • współpracowało z nami mnóstwo znanych osób m.in. Niedźwiedź, MrVount, seba4x i wielu innych,
  • serwer działa na potężnej maszynie z 32GB RAM, szybkimi dyskami SSD na pokładzie i procesorze Intel Xeon,
  • na serwerze działa kilkanaście w pełni autorskich, zoptymalizowanych wtyczek,
  • gracz z kontem premium nie musi się logować,
  • własny zaawansowany system gildii i rankingu. Żadne FunnyGuilds, wszystko pod nas... dla Was,
  • doświadczona i pomocna ekipa dostępna na serwerze o każdej porze,
  • system automatycznych, cyklicznie odbywających się eventów,
  • odpowiednio dobrane uprawnienia rang premium, bez tzw. "pay2win",
  • zoptymalizowany i odpowiednio dobrany system dropu z kamienia,
  • całkowity brak (opóźnień) lagów dzięki optymalizacji działania serwera i potężnej maszynie,
  • jeden z najlepszych anti-czitów w Polsce - automatyczne wykrywanie najpopularniejszych cheatów,

rOFsY2f.png

dzHmfUU.png

NHQtUfZ.png61dhpMO.pngoFJWPcA.png

rOFsY2f.png

WNvQv35.png

Cracked-Facebook-Logo-1500x1500-psd49009

rOFsY2f.png

O5bTeog.png

Dzięki za przeczytanie tej prezentacji!

Najświeższe informacje oczywiście na naszym facebook'u! ;)

Grasz u nas? Podoba Ci się, lub nie? Daj znać o tym w poście!

Czekamy na Ciebie.

Do zobaczenia na serwerze!

rOFsY2f.png

m6WtaaB.png

Copyright © by MCWG.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zakaz udostępniania, powielania grafik zawartych w tym temacie.

rOFsY2f.png

Opublikowano

Prezentacja na bogato ^^ . Oby serwer wypalił. Szukacie ekipy ? .

Czytaj dokładnie prezentację. Serwer działa już od prawie roku, więc można śmiało powiedzieć, że już wypalił.

Ekipy na razie nie poszukujemy. Informacje o ewentualnej rekrutacji są na naszym facebook'u - sledźcie nas! ;)

Opublikowano

Serwer jest super. Grałem jeszcze na nim jak serwer miał inne IP. Serwer ma same plusy. Jednym minusem jest to, że jest sporo cziterów.

Elo :P

Opublikowano

Serwer jest super. Grałem jeszcze na nim jak serwer miał inne IP. Serwer ma same plusy. Jednym minusem jest to, że jest sporo cziterów.

Bardzo dziękuję za pozytywną opinię. Cieszy mnie to, że Ci się podoba.

Co do cziterów - ciągle nad tym pracujemy. Jest już znacznie, znacznie lepiej w porównaniu do starszych edycji.

Wprowadziliśmy m.in. autorski anty-cheat, który informuje nas o tym, kto i w jaki sposób z ilu klocków bije gracza, blokowany jest też w pełni speedmine i wszystkie inne tego typu czity.

W razie dodatkowych pytań/wątpliwości - śmiało pisz, tutaj, lub na facebook'u. Z miłą chęcią odpowiemy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prezentacja jak zwykle stoi na wysokim poziomie, serwer także, tylko graczy brakuje, no i nie wiem jak z administracją, z tych główek ciężko coś wywnioskować. ;)

Życzę powodzenia w dalszym rozwoju serwera! :)

Pozdrawiam.

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Prezentacja ladna.
Spawn ladny, serwer pod wzgledem technicznym dobry, ciekawy system dzialania gildii (/gpomoc). Podoba mi sie tez ta "otchlan" na spawnie i AutoMessage z dzwiekiem ;p.
Serwer warty uwagi.

//edit 

co to znaczy "wsiasc"? http://scr.hu/1792/j2a2s

i jest bug z /spawn
Wystarczy, ze sie wpisze /spawn, ruszy sie i za 2 sek wpisze /spawn to teleportuje go w 1s.

Opublikowano

Prezentacja ladna.

Spawn ladny, serwer pod wzgledem technicznym dobry, ciekawy system dzialania gildii (/gpomoc). Podoba mi sie tez ta "otchlan" na spawnie i AutoMessage z dzwiekiem ;p.

Serwer warty uwagi.

//edit 

co to znaczy "wsiasc"? http://scr.hu/1792/j2a2s

i jest bug z /spawn

Wystarczy, ze sie wpisze /spawn, ruszy sie i za 2 sek wpisze /spawn to teleportuje go w 1s.

Cześć. Dziękuję za opinię. Screen dodany przez Ciebie niestety nie działa, więc nie wiem o co dokładnie chodzi.

Jeśli chodzi o ten błąd z teleportacją na spawn - zostanie to poprawione w najbliższym czasie.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...