Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z golda.. ;c

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim :) mam pytanie czy można spaść z golda 5 ? gram duo z ziomkiem przegraliśmy juz 7 gier na 0 lp i nadal jesteśmy w goldzie.. ;C

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Ostatnio (czyt parę miesięcy temu) wprowadzali że da się spaść z ligi do ligi jedynie przez nieobecność. Jedynie z dywizji do dywizji przez przegrane. Ale nie wiem czy dalej to jest :/

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Ostatnio (czyt parę miesięcy temu) wprowadzali że da się spaść z ligi do ligi jedynie przez nieobecność. Jedynie z dywizji do dywizji przez przegrane. Ale nie wiem czy dalej to jest :/

jesteś pewien ? ponieważ przegrałem już z 20 gier z rzędu żeby spaść bo chce wrócić do brązu a nie mogę jakoś spaść..

Opublikowano

Z tego co pamiętam ogółem z dywizji 5 do niższej lgi 1 Nie można spaść poprzez przegrane mecz, jedynie przez nieaktywność w grze.

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Tak jest możliwość spadku z GOLDA poprzez przegrywanie gier rankingowych. Żeby spaść np z GOLDA do SILVERA to trzeba przegrać ok 10 gier. Natomiast jeżeli nie będziesz wgl grał rankedów to nie spadniesz. Ponieważ weszła dosyć nie dawno niby ochrona dla niższych dywizji, że spadek za nieaktywność jest niemożliwy.

Opublikowano

Tak jest możliwość spadku z GOLDA poprzez przegrywanie gier rankingowych. Żeby spaść np z GOLDA do SILVERA to trzeba przegrać ok 10 gier. Natomiast jeżeli nie będziesz wgl grał rankedów to nie spadniesz. Ponieważ weszła dosyć nie dawno niby ochrona dla niższych dywizji, że spadek za nieaktywność jest niemożliwy.

A nie wiesz może czy jak gram duo z kolegą to spadniemy ? czy to tylko w soloQ działa?

Opublikowano

Poczytaj na internecie bo jestem pewien w 99% że nie da się spaść z 5 do 1 za przegrane, jedynie za brak aktywności.

Poza tym po co ci to jak za ponad 2 tygodnie nowy sezon jest?

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Z tego co pamiętam ogółem z dywizji 5 do niższej lgi 1 Nie można spaść poprzez przegrane mecz, jedynie przez nieaktywność w grze.

Pozdrawiam

Raczej na odwrót  :D

Opublikowano

A mi nieraz się obiło o uszy, że teraz można spaść z S5 do B1, z G5 do S1 itd. przez lose streak. Jak zacznie się przegrywać dużo meczy będąc na 0LP, to w końcu można spaść, bo system uzna, że zasługujesz na niższą dywizję, skoro nie możesz wygrać gier.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...