Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór utworu - prośba o pomoc

Saur0n200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W przyszłym roku mam dość duży projekt do zreaizowania, przeniesienie mojej działalności poza moje 4 ściany - filmik z robienia mojego 1 tatuażu i dodatkowo przy okazji nagrywanie Behind the Scenes.

Wszystko mam przygotowane, sprzęt gotowy jest, scenariusz powoli pisze bym wiedział co i jak nagrywać by ładnie wyglądało i by nie było bałaganu.

Do głównego filmu muzyczkę mam przygotowaną, lecz do drugiego mam dwa utwory:

1. (Faworyt, od 3 minuty 14 sekundy - tylko tyle, że super energiczny kawałek jest za krótki, trwa mniej niż minutę)

https://www.youtube.com/watch?v=6W58Y-YfO8w

2. (od 2 minuty równo)

https://www.youtube.com/watch?v=z5hALgSaSIo&index=64&list=WL

Filmik (behind the scenes) ma byc ogolnie energiczny, nie bede zachowywal sie dziwnie w studiu ale zmiany scen maja byc szybkie, i dobrze dobrane do rytmu.

W studiu mam pozwolenia na to wszystko wiec o to sie nie martwcie ;)

Pomozecie? :(

Opublikowano

A czemu to a nie tamte ktore wybralem? ;)

Jak zwykle ja - zapomnialem dodac ze w Behind The Scenes jak zdarza sie smieszne dialogi pomiedzy mna a kamerzystą - oczywiście muzyczke scisze, ale to chyba nie liczy sie :P

Opublikowano

Bo nie mogę na nie wejść xD

" Ten film nie jest dostępny w Twoim kraju, ponieważ może zawierać muzykę, co do której nie uzgodniliśmy warunków korzystania z organizacją GEMA "

Opublikowano

WTF :O

Ta 2 muzyczka ktora dales mi sie spodobala, taka neutralna, tylko od ktorego momentu zaczac? od początku nie bo ma zbyt długie wejście a filmik ma być energiczny

Opublikowano

ten 1 ujdzie ,2/10 .ten 2 to dno ,a nie energetyczna pompa .Ani 1 ani 2 bym nie dał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...