Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Kierowca w mojej firmie

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na singlu, i mam tam już swojego pracownika i ma on na max długodystansowiec no ale tak naprawdę to jego największym dystansem jest ok 800km o co z tym chodzi? Da się to jakoś ustawić żeby zawsze brał zlecenia z największym dystansem? 

Cześć...

Opublikowano

@Scientist.

Nie mogę ci odpowiedzieć na to pytanie, bo niestety nie dorobiłem się kolejnej ciężarówki, a co za tym idzie drugiego kierowcy ;(

To jest ważne, jak się dorobisz to mi odpowiedz. Być może tylko on się tak zbugował.

Opublikowano

Okej właśnie udało mi się spłacić kredyt który wziąłem na modernizacje garażu i zakup ciężarówki dla mojego (nieszczęśliwego) kierowcy, no ale i tak nie mam z niego dużego pożytku bo zarabia tyle co... 

Teraz już tylko kilka frachtów i kupię nową ciężarówkę dla mnie, i wtedy tą aktualnie moją przekażę nowemu pracownikowi, i dam znać (hmm tylko będę musiał jeszcze go podszkolić w długodystansowcu więc w sumie to może trochę potrwać) 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...