Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wigilia klasowa

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J miałem ciasta i ciastka jak zwykle. A tak normalnie to nuda jak co roku. Pierwsze biblia potem opłatki potem prezenty i pół godziny rozmowy i do chaty a najlepsze w tym wszystkim jest wolne :p

Opublikowano

Fajnie, nie spodziewałem się takiego zaangażowania i organizacji.

Barszcz, krokiety, pierogi ruskie i pierogi z kapustą i grzybami, gyros (huehue :D), jakieś ciasta, ciastka, soki itp.

Opublikowano

Fajnie, nie spodziewałem się takiego zaangażowania i organizacji.

Barszcz, krokiety, pierogi ruskie i pierogi z kapustą i grzybami, gyros (huehue :D), jakieś ciasta, ciastka, soki itp.

Niestety nie w każdej szkole tak jest :P

U mnie nawet widelców nie było do ciasta ;)

Opublikowano

no wiec z 30 osobej klasy bylo dzis moze 15 osob

po czym c**j zapomialem ubrac garniaka, wiec wyruszylem ku domowi (w zasadzie 2 okna mialem a do domu blisko), przebralem sie a wychowawca mowi ze wszyscy spierdolili bo cos tam

po tym wszystkim pozwolila i mi odejsc

wiec odeszlem

tl;dr nie bylo wigilii klasowej

­

Opublikowano

półtorej godziny trwała u mnie wigilia klasowa. :D Każdy prawie przyniósł jakieś ciasto i picie, podzieliliśmy się opłatkiem, a następnie poszliśmy na jasełka. Gdzie otrzymałem pochwałę dyrektora. Nawet nie wiem za co, ale to już nie jest ważne. :P

Opublikowano

Podsumowanie mojej wigili klasowej:

1. Przypalanie plastikowych noży, widelców i łyżeczek w świeczce i przyklejanie ich do papierowych talerzy

2. Wlewanie rumu z czekoladek do kubków, picie go, po czym przypalanie kubków w świeczce

3. Rozwalanie bombek z choinki

4. Cały obrus uwalony czekoladą

5. Chowanie się pod stołem (cała klasa) przed zdjęciem klasowym

6. Każdy zjadł swój opłatek, nikt nikomu nie złożył życzeń

7. Śpiewanie arabskich kolend (przetłumaczonych na arabski) z ruskim akcentem

A poza tym to nuda :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

1. Przypalanie plastikowych noży, widelców i łyżeczek w świeczce i przyklejanie ich do papierowych talerzy

2. Wlewanie rumu z czekoladek do kubków, picie go, po czym przypalanie kubków w świeczce

Czyli w skrocie prostactwo w podstawowce/gimbazie?

@topic

U mnie w tym roku wigilia byla tradycyjna tzn. wiecej dan wigilijnych, malo jakichs ciasteczek itd, a tak ogolnie to jak zawsze fajnie ;p 

4zzt3n.png

Opublikowano

U mnie świetnie. 

A co do jedzenia - tradycyjnie barszcz, uszka, pierogi, krokiety, rolady z kapustą i grzybami, sałatki etc. ;)

~ ~

Opublikowano

Wy sie chwalicie, a u nas był tylko opłatek i składanie życzeń (1 lekcyjna, pod koniec ustawianie ławek, potem lekcje lajtowe). Pobijcie to janusze

Opublikowano

nawet git, spóźniłem się 30 minut, potem zjadłem barszcz, miały być 3 uszka na osobę a było z 7 (nie lubie uszek ;( ) potem kolędy akademia, kolędy i dom

Opublikowano

w skrócie - patologiczna klasa.

mieliśmy 9 grudnia, nie byłem bo nie. :v

Opublikowano

Owoce Morza xdEe bo stać szkołę i dyrektorkę Sukę ktora nie lubie ale ma fajny tyłek i tyle w temacie. POZDRO Sportowe świry

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Miła atmosfera fajnie tak spędzić wigilie z klasą po raz ostatni nie było nudy z dziewczynami milijon słitek co chwile wołali mnie tylko na papieroska xD

Ogółem to mam zgraną klasę więc wszystko bez problemu przebiega <3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...